ELFF Finans, ünlüler geçidiyle açılıyor

Bartın ve Türkiye'ye uzman kadrosuyla profesyonel finans ve kredi danışmanlık hizmeti veren ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi, 26 Ağustos Cuma günü muhteşem bir organizasyonla açılıyor. ELFF Finans, tam anlamıyla ünlüler geçiciyle açılırken açılışın sunuculuğunu Tuğba Altıntop yapacak. Açılışa ise Ünlü Sanatçı Gülben Ergen başta olmak üzere Cüneyt Tek ve DJ Deniz Bayrak katılacak. Açılış sonrasında ise Gülben Ergen, Cüneyt Tek ve DJ Deniz Bayrak, Riverside Hotel'de verecekleri konserle davetlilerle unutulmaz anlar yaşatacak.

ELFF Finans, ünlüler geçidiyle açılıyor

Bartın ve Türkiye’ye uzman kadrosuyla profesyonel finans ve kredi danışmanlık hizmeti veren ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi, 26 Ağustos Cuma günü muhteşem bir organizasyonla açılıyor.  Bartın başta olmak üzere bölge ve ülke genelinden iş ve siyaset dünyasından birçok ismin katılacağı ve sunuculuğunu ünlü manken ve sanatçı Tuğba Altıntop'un yapacağı muhteşem açılış törenine Gülben Ergen, Cüneyt Tek ile DJ Denny Deniz Bayrak katılarak sahne alacak.

Açılış sonrası konser

ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin Kırtepe Mahallesi Yukarı Çarşı Doğan Optik Sitesi No:3’teki adresinde gerçekleştirilecek olan görkemli açılış töreninin ardından Riverside Hotel’de gerçekleştirilecek olan konser programında Gülben Ergen ve Cüneyt Tek, DJ Denny Deniz Bayrak sahne performansları ve repertuarlarındaki birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir akşam yaşatacak. ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi Yöneticisi Enes Eser, tüm Bartın halkını açılışa davet ederek “dürüstlük” ilkesini amaç edinerek danışanlarını bilgilendiren firma olmaktan gurur duyduklarını söyledi. 

Kırtepe Mahallesi Yukarı Çarşı Doğan Optik Sitesi No:3’teki adresinde hizmet veren ELFF Finans Kredi Danışma Merkezi, 26 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan açılış ve konser programı için hazırlıklarını sürdürüyor.

 

ELFF Finans, ünlüler geçidiyle açılıyor