ELFF Finans ihtişamlı açılışını gerçekleştirdi!

ELFF Finans ihtişamlı açılışını gerçekleştirdi!

ELFF Finans ihtişamlı açılışını gerçekleştirdi!

Heyecanla beklenen ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin açılışı Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sunucu Esra Balamir ve şarkıcı Cüneyt Tek’in katılımı ile geçtiğimiz gün gerçekleşti. Açılışta konuşma gerçekleştiren Ünlü Sanatçı Gülben Ergen, “ELFF Finans hepimiz hayırlı uğurlu olsun diyelim. Allah mahcup etmesin. Ona da karlı olsun, bize de karlı olsun” dedi.

ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin heyecanla beklenen açılışı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Gülben Ergen, Cüneyt Tek ve Esra Balamir’in katıldığı açılış büyük ilgi gördü.

Yukarı Çarşı Mevkiinde bulunan ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi ihtişamlı bir törenle açıldı. Ünlü Sanatçı Gülben Ergenin doğum gününün kutlanmasının ardından açılış kurdelesini Gülben Ergen, Esra Balamir, Cüneyt Tek ve ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi sahibi Enes Eser keserek açılışı gerçekleştirdi. Açılış sonrasında akşam Riverside Otel'de gerçekleşecek olan konser için hazırlıklar başladı.

Ergen: “Hayırlı uğurlu olsun”

Açılış konuşması gerçekleştiren ünlü sanatçı Gülben Ergen, “Bartın akşam konsere geliyor musunuz?  ELFF Finans hepimiz hayırlı uğurlu olsun diyelim. Allah mahcup etmesin. Ona da karlı olsun, bize de karlı olsun” dedi.

Ergen’in konuşmasının ardından Enes Eser’de konuşma gerçekleştirdi.

Eser: ‘Türkiye’nin en büyük meleklerinden birini getirdik’

Konuşmasında, “Bundan büyük ve gurur duyulacak başka mutluluk olamaz. Benim zaten meleklerim var, Türkiye’nin en büyük meleklerinden birini de getirdik. İnşallah sonumuzda böyle iyi olur, daha da ilerilere taşırız. Bartın’ımızın da tanıtımı için çok önemliydi. Gülben Ergen, Esra Balamir, Cüneyt Tek’ in de emiğine ve yüreğine sağlık. Değerli menajerlerine teşekkür ederim. Tüm halkı akşam Riverside Otel'de gerçekleşecek olan konsere bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Forma hediye edildi

Sahnede şarkı performansının ardından Ergen, “Seyircimiz ikiye bölünmüş durumda. Ayaktakiler acayip eğleniyorlar. Oturanların keyfi yerinde mi?” dedi.

Ergen şarkıları sahnede dansı, samimiyeti, ve güler yüzü ile birleştirince harika görüntüler ortaya çıktı. Gülben Ergen konser esnasında Çaycuma Spor forması giyerek Çaycuma Spor Başkanı olan Enes Eseri tebrik etti.

Eser, ‘Şampiyon Çaycuma Spor inşallah’

Sahnede Ergen’e pasta ve konuşmaların ardından çiçek buketi verilirken Çaycuma Spor yazılı forma Gülben Ergen’e hediye edildi.  Ergen, “benim mi bu forma. Oğullarıma götüreyim. 3 oğlumda futbol delisi. Çaycuma sporla ilgili her şeyi biliyorlardır kesin” dedi. Eser ise “Çiçeği burnunda başkan adayı olarak bu formayı size vermekten kıvanç duyuyorum. Şampiyon Çaycuma Spor İnşallah.”

 

Ergen, Söz verdi!

Ergen, “bu kadar doğum günü pastası yapıldı. Notalı olan bir pasta gelmemişti, bugüne kadar. Mesleğimle ilgili olduğu için çok teşekkür ederim. Benim de bu kadar sıcak karşılandığım, sizin ve misafirleriniz güler yüzle karşılandığım yerlerde şöyle sözüm oluyor. İnşallah yerine getirebilirim.  ‘ben de Çaycuma’da veya Bartın’da 43. Ya da 44. Çocuklar gülsün diye, anaokulu açmak için çalışacağım.’ Siz verdiniz o sıcaklığı bana. Bunu bazı şehirlerde yaşadık, Niğde gibi ben önceden konsere gittim ama konserin binlerce kişi olması ile alakası yoktur bazen çok sıcak ve samimi geçmesi, sizin gibi misafirleriniz gibi futbolcular ve eşleri inşallah okul açılışlarına da davet edilir, sizinle birlikte. Bir anaokulumuz olur temelden kökten benim de inşallah böyle bir yatırımım olur” dedi.

Konser renkli görüntüler ile son buldu.

ELFF Finans ihtişamlı açılışını gerçekleştirdi!
ELFF Finans ihtişamlı açılışını gerçekleştirdi!
ELFF Finans ihtişamlı açılışını gerçekleştirdi!
ELFF Finans ihtişamlı açılışını gerçekleştirdi!
ELFF Finans ihtişamlı açılışını gerçekleştirdi!