Eczacının eşinden karara tepki

Bartın'da Şiremirçavuş Mahallesinde bir doktorla eczacı arasında meydana gelen bıçakla yaralama olayında, doktorun tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına eczacının eşi Eda Bayrak Okur'dan tepki geldi.

Eczacının eşinden karara tepki

Bartın'da Şiremirçavuş Mahallesinde bir doktorla eczacı arasında meydana gelen bıçakla yaralama olayında,  doktorun tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına eczacı V.B.O'nun eşi Eda Bayrak Okur'dan tepki geldi.   Okur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ŞOKTAYIM. 7 Nisan günü defalarca bıçaklanarak ağır yaralanan eşim daha yoğun bakımda hayatı için mücadele ederken, O’nu bıçaklayan şahsın 24 saat bile dolmadan serbest bırakıldığını duymak kaygı ve korkularımın artmasına sebep oldu. Ailemizin can güvenliğimizden endişeliyim” diyerek karara tepki gösterdi.

Yine Zonguldak Ecza Odası Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada “Zonguldak Ecza Odası yönetim kurulu üyesi Ezc. Vehbi Barış Okur 07.04.2021 tarihinde bıçaklanarak ağır yaralanmıştır. Halen yoğun bakımda tedavi altındadır. Hakkın ve hukukun en büyük güvencemiz olduğuna inandığımız bir günde meslektaşımızı bıçaklayan şüphelinin, arkadaşımız daha yoğun bakımdan çıkmadan serbest bırakıldığını öğrenmek bizleri üzmüştür. Adalete inancımızı yitirmek istemiyor, hakkın yerine geleceğine inanıyoruz. Meslektaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, ailesine ve tüm camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.