Dursun, referandum çalışmalarına devam ediyor

4 köyde sistemi anlattı

Dursun, referandum çalışmalarına devam ediyor

Nevin Özbakan

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumu çalışmaları kapsamında Bartın merkeze bağlı Arıönü, Ulugeçitambarcı, Ulugeçitkadı ve Hatipler Köylerini ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumu çalışmaları kapsamında Bartın merkeze bağlı Arıönü, Ulugeçitambarcı, Ulugeçitkadı ve Hatipler Köylerini ziyaret etti. Köy ziyaretlerinde Dursun’a AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Eryiğit de eşlik etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Dursun, 18 maddelik anaya değişikliği ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler verdi. Dursun ziyaretlerle ilgili olarak “Bizleri köylerinde misafir eden muhtarlarımız başta olmak üzere yine tüm köy halkına sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN DURSUN’A ZİYARET

Kenan Dursun köy ziyaretlerinin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanlığına yapılan ziyaretleri de bir yandan kabul ediyor. Dursun’u makamında ziyaret etti. Öğrencilerle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Programı ile ilgili söyleşi yapan Dursun, “Bu anlamlı ziyaretlerinden ve duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür eder, eğitimlerinde başarılar dileriz” dedi.