Dikkat! Yağmur geliyor

Bu hafta sonu yağmurlu

Dikkat! Yağmur geliyor

Nurdan Eroğlu

Geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından bu hafta sonu Bartın’da yağışlar görülecek.  Sıcaklıklarda ise hissedilir derecede artış meydana gelecek.

Bartın’da geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başlayan ve hafta sonuna kadar devam eden kar yağışlarının ardından Bartın halkı geceleri eski değerleri bulan soğuk havalarla karşı karşıya kalmıştı. Bartın’da geceleri -6 dereceye kadar düşen soğuk havaların ardından Pazar gününden itibaren ise yağmur yağışı bekleniyor. Yağmur yağışı ile birlikte sıcaklıkların hissedilir derecede artış göstereceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Cumartesi günü ilimizde havanın parçalı bulutlu, Pazar ve Pazartesi günler ise yağmur yağışlı olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR YÜKSELECEK

Hava sıcaklıklarının ise Cumartesi günü en düşük 4 derece, en yüksek 16 derece, Pazar günü en düşük 8 en yüksek 18 derece, Pazartesi günü en düşük 11 en yüksek 19 derece dolaylarında olacağı tahmin ediliyor. İki gün sürecek yağışların ardından Salı günü parçalı bulutlu, Çarşamba günü ise bulutlu bir hava beklenirken sıcaklıkların en düşük 7 en yüksek 14 derece dolaylarında olması bekleniyor.