Dezenfeksiyon İstasyonunda bir yenilik daha

Tüm toplu taşıma araçları, Sağlık, Emniyet, Askeri Personel, PTT, Telekom çalışanlarının sivil araçları, Basın Mensupları, tüm muhtarlar, kamu kurumlarının resmî araçları ile fabrika ve benzeri kuruluşların personel servislerinin dezenfektesini sağlayan Bartın Belediyesi Araç Dezenfeksiyon İstasyonu Elektrik Kurumu, Doğal Gaz ve Belediye çalışanlarının da sivil araçlarını dezenfekte etmeye başladı.

Dezenfeksiyon İstasyonunda bir yenilik daha

Covid-19 virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla olağanüstü önlemler alarak şehrin birçok noktasında tedbir amaçlı çalışmalar yürüten Bartın Belediyesi kurmuş olduğu Araç Dezenfeksiyon İstasyonu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Bugüne kadar Tüm toplu taşıma araçları, Sağlık, Emniyet, Askeri Personel, PTT, Telekom çalışanlarının sivil araçları, Basın Mensupları, tüm muhtarlar, kamu kurumlarının resmî araçları ile fabrika ve benzeri kuruluşların personel servislerinin dezenfektesini sağlayan Bartın Belediyesi Araç Dezenfeksiyon İstasyonu 26.04.2020 tarihi itibariyle Elektrik Kurumu, Doğal Gaz ve Belediye çalışanlarının da sivil araçlarını dezenfekte etmeye başladı.

19 Mart’ta hizmete girmişti

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Covid-19 virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla olağanüstü önlemler alarak şehrin birçok noktasında tedbir amaçlı çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi de belediyemizin arka sokağında bulunan Araç Dezenfeksiyon Merkezimizdir. 19 Mart tarihinde hizmet vermeye başlayan Araç Dezenfeksiyon İstasyonunda bugüne kadar tüm toplu taşıma araçları, Sağlık, Emniyet, Askeri Personel, PTT, Telekom çalışanlarının sivil araçları, Basın Mensupları, tüm muhtarlar, kamu kurumlarının resmî araçları ile fabrika ve benzeri kuruluşların personel servislerinin dezenfektesini sağlarken almış olduğumuz karar neticesinde Elektrik Kurumu, Doğal Gaz ve Belediye çalışanlarının da sivil araçlarını dezenfekte etmeye başladık. Süreçle mücadelede etkin görev alan Elektrik Kurumu, Doğal Gaz ve Belediye çalışanlarına bir nebzede olsa katkıda bulunmuş olacağız. Haftaiçi saat 08.30-20.00 Pazar Günleri ise 08.30-18.00 saatlerinde hizmet vermekte olan Araç Dezenfeksiyon İstasyonumuzdan yararlanmak isteyen ilgili araç sahiplerinin kurum kimlik kartlarını göstermeleri yeterli olacaktır. “ dedi.