Demir Lady Türkiye şampiyonu

Bartın'a 1 altın, 1 bronz madalya

Demir Lady Türkiye şampiyonu

Haber Merkezi

 Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Bayanlar Boks Türkiye  Şampiyonasında mücadele eden Şennur Demir Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada mücadele eden Yadigar Karaköz ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında büyük başarılara imza  “ Demir Lady” olarak anılan Şennur Demir Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan Bayanlar Boks Türkiye Şampiyonasında bir kez daha altın madalya kazandı. Katıldığı tüm şampiyonlarda başarılı olan Şennur Demir bir kez daha Bartın’ın gururu oldu. 13-18 Şubat 2017 tarihleri arasında Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonasında Bartın’ı temsilen eden sporcular bir altın birde bronz madalya geldi. 8  Bartınlı sporcunun adını çeyrek finale yazdırdığı şampiyonaya 700 sporcu katıldı. Sporcularımız Tuğba Öz, Esin İrem Sabancı, Nagihan Durak, Oya Özsoy, Busenur Akdu, Gülcan Kahraman, Ayşe Gür çeyrek final müsabakası yaparken Yadigar Karagöz Türkiye üçüncüsü, “Demr Lady” olarak  tanınan Şennur Demir Türkiye Şampiyonu oldu.

TUNÇ: “YİNE GURURLANDIK”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden Türkiye Şampiyonu Şennur Demir’i tebrik etti. Tunç, “Bir kez daha Türkiye Şampiyonu olan Bartınlı Milli Boksörümüz Şennur Demir'le yine gururlandık. Şennur kardeşimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.