Davutoğlu, parti binasını açtı

Gelecek Partisi İl Başkanlığının ilk olağan kongresi için Bartın'a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin il binasının açılışını gerçekleştirdi. Davutoğlu il binasında partililerle bir araya gelirken İl teşkilatının yeni yönetimi de belli oldu.

Davutoğlu, parti binasını açtı

Gelecek Partisi İl Başkanlığının ilk olağan kongresi için Bartın’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin il binasının açılışını gerçekleştirdi. İl binasında partilerle bir araya gelen Genel Başkan Davutoğlu, açılışın hayırlı olmasını dilerken “Bizim Gelecek Partisini kurma ve süratle alana inerek örgütlenme çabamızdaki en önemli hususlardan birisi Türkiye’nin düşünce hayatının körleşmesi, basın özgürlüğünün daralması, insanların fikir beyan edemez hale gelmesi, fikir beyan edenlerin işini kaybetmesidir. Ekonomik krizler hiçbir şeyin tartışılmasını konuşulmasını mümkün kılmaz. Bunun için Eylül ayında yeni bir siyasi hareket başlattık. Bu yeni siyasi hareketimiz zinhar AK Parti’nin devamı değildir. Biz her görüşten arkadaşların bir araya geldiği yeni bir siyasi hareket kurduk. 12 Aralık’ta kurulduk. Tam alana ineceğimiz süreçte de pandemi başladı. Ama faaliyetlerimizi aksatmadık. Şuanda 67 ilde örgütlendik. Çok kısa bir sürede de 81’e tamamlarız. 330 ilçede örgütlendik. 123 ilçede de kongre yaptık” dedi.

İşte yeni yönetim!

Öte yandan Gelecek Partisi İl Başkanlığının yeni yönetimi de belli oldu. Yasemin Dora Kurtkaya önderliğinde kurulan yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

ASİL ÜYELER: Yasemin Dora Kurtkaya, Ali Topuz, Cengiz Canayaz, Aycan Cumur Gören, Aykut Arslan, Süleyman Ay, Sezer Gergin, Emine Kuşçu, Hilal Kontürk, İsmail Eser, Cenay Diler, Mehmet Dilbaz, Dursun Arslan, Özhan Yıldırım, Uğur Ağarmış, Kudbettin İşpara, Sezer Araçlıoğlu, Necdet Türker, Şule Sezer, Ersin Kaçar, Ayhan Balcı, Nihat Yıldız, Hasan Berber, Erkan Açmalı ve Samet Avı.

YEDEK ÜYELER: Hülya Karadayıoğlu, Mustafa Erdoğan, Ferhat Demiral, Oktay Kurt, Aziz Özalpuğan, Hasan Yaşar Gürses, Ferhat Mandanoğlu, Ramazan Kayacı, Rıza Karataş, Hatice Ortakçı, Engin Karabekiroğlu, Cihan Çekiç, Ayhan Şahin, Basri Kuruoğulları, Semra Güngör, Necmi Büyükcengiz, Recep Özen, Özkan Kapsız, İbrahim Birgöz, Sabahattin Özkiren, Ersoy Arslan, Sinan Türker Cumhur Eken, Ali Göçmen ve Saim Şaldırak.

ETİK KURULU ASİL ÜYELER: Ebru Gürpınar, Fatih Arslan, Yakup Emir, Fatmagül Tan ve Mustafa Arslankaya.

ETİK KURULU YEDEK ÜYELER: Ali Ünlü, Kemal Seçmen, Sezer Çınar, Selim Altun ve Yasemin Urkan.

DİSİPLİN ASİL ÜYELER: Sacide Topuz, Ali Ekber Kurtkaya, Emine Ersoy, Yalçın Kılıç ve Sinan Demirkoparan.

DİSİPLİN YEDEK ÜYELER: Ebru Arslan, Erdem Bakla ve Ali Yücetaş.

ÜST KURUL DELEGELERİ: Cemal Remzi Eren, Ali Topuz, Erdem Bensiz ve Hasan Kamış.