Cüreal ve Özçelik ailelerinin mutlu günü

Hatice ve Yaşar Cüreal'ın kızı Arzu  ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment ve Havva Özçelik'in oğlu Anıl'ın düğünleri  Bartın AS Kongre ve Düğün Salonunda  gerçekleşti.

Cüreal ve Özçelik ailelerinin mutlu günü

Siyaset, İş, Sivil Toplum ve bir çok davetliyi bir araya getiren düğün merasiminde genç çiftlerin nikahını Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kıydı. Bartın AS Kongre ve Düğün Salonunda  yapılan düğünde Cüreal ve Özçelik  ailelerinin yakınları ile,  Bartın Valisi Sinan Güner, AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç  MHP ve AK Parti il ve ilçe  başkanları,  İl, İlçe, Belde belediye başkanları ve beledeiye başkanb yardımcıları,  belediye ve il genel meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri ile  Bartın’ın seçkin davetlileri ve  genç çiftin arkadaşları katıldı.

 

Anıl ve Arzu çiftine mutluluk dileyen Başkan Akın, düğün merasimine katılan yüzlerce konuğun huzurunda atılan imzaların ardından evlilik cüzdanını taktim etmesi için aynı zamanda nikah şahidi olan Bartın Valisi Sinan Güner ve Bartın AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç’a verdi. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyen Vali Güner ve Milletvekili Tunç Allah mesut ve bahtiyar eğlesin dileğiyle evlilik cüzdanını genç çiftlere takdim etti.