Çiğdem Uğurlu, Türkiye'nin En iyi Kadın Girişimcisi oldu

Uluslararası Zirve Ödülleri'nde Bartın, Ankara ve Zonguldak'ta şubeleri bulunan Çiğdem Uğurlu Güzellik Merkezi Kurucusu Çiğdem Uğurlu, 'Türkiye'nin En iyi Kadın Girişimcisi' ödülüne layık görüldü.

Çiğdem Uğurlu, Türkiye'nin En iyi Kadın Girişimcisi oldu

2021 Yılı Uluslararası Zirve Ödülleri, geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

İstanbul Şişli Marriott Hotel’de düzenlenen “Uluslararası Zirve Ödülleri” törenine davet edilen Çiğdem Uğurlu Güzellik Merkezleri’nin Kurucusu Çiğdem Uğurlu, Türkiye’nin en iyi kadın girişimci ödülünü alarak başarılarına bir değer daha kattı.

Ödül töreninde yaptığı konuşmada kadına yönelik şiddete dikkat çeken Çiğdem Uğurlu, “Bugün duyduğum ve derinden üzüldüğüm Sivas’ta eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanan Esma ve şiddet gören tüm kadınlarımız adına alıyorum bu ödülü. Kadına yönelik şiddetin bir daha asla yaşanmamasını umut ediyorum” dedi.

Sağlığı her şeyden önde tutarak “sağlıklı güzelleş, sağlıklı genç kal” düsturuyla hizmet veren Çiğdem Uğurlu, sektördeki rakiplerinden farkını kanıtlayarak Bartın, Ankara ve Zonguldak’ta en sık ziyaret edilen güzellik salonu oldu.

15 yıllık tecrübesinin ışığında, en yeni teknolojileri kullanarak en ayrıcalıklı hizmeti vermeyi sürdüren Çiğdem Uğurlu, alanında önde gelen markalarla yaptığı iş ortaklıkları ile de farkını ispatlarken klinikleri, tüm danışanlarının memnuniyetini ön planda tutarak, “zamana dur demek için” güler yüzlü ve kaliteli hizmetini sürdürüyor.

Sağlık hizmetlerdeki mükemmeliyet düzeyi, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini yaratmadaki kararlılığı, üstün nitelikli ekibi ve çağdaş altyapısı, öncü uygulamalarıyla; Türkiye’ye model oluşturmayı ve dünyada referans gösterilen akademik sağlık kurumlarından biri olmayı hedefleyen Çiğdem Uğurlu Güzellik Merkezleri, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek ve sağlıklı gelişime de katkı sağlamak üzere; koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini, tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, yaygın ve bütünleşik bir yapı içinde, uygun ekonomik koşullarda topluma sunarken, kendilerini mesleklerine adamış, üstün nitelikli, insana değer veren hekimler ve sağlık uzmanları yetiştiriyor.