CHP Milletvekillerinden TSO'ya ziyaret

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve CHP İl Başkanı Cemal Selim Karakaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) ziyarette bulundu. Ziyarette ev sahipliğini Bartın TSO Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleri yaptı.

CHP Milletvekillerinden TSO'ya ziyaret

Ziyaretleri dolayısıyla gelen misafirlerine teşekkür eden TSO Başkanı Halil Balık, '' Bugün burada sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bizler Bartın TSO Yönetimi olarak tüm görüşmelerimizi, üyelerimizin sorumluluğunu hissederek gerçekleştiriyoruz. Onların bizlere ilettiği talepleri bu vesile sizlerle paylaşıyoruz. Sizlerinde taleplerimizi ilgili mercilere iletme hususunda ve hayata  geçirilmesinde sorumluluk alacağınıza eminiz'' dedi.

Başkan Halil Balık ziyarette, pandemi sürecinde Devlet alacaklarının yapılandırılması, kısa çalışma ödeneği  ile İlimizde, Ülkemizde yaşanan pandeminin etkilerini ve üyelerin taleplerini dile getirdi. Oda çalışmalarının ve projelerin görüşüldüğü ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.