CHP'den Gelecek'e ziyaret

CHP İl Başkanı Selim Karakaş, Gelecek Partisi İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Karakaş, iktidarın ekonomi ve pandemiyle mücadelede sınıfta kaldığını ifade ederken Başkan Kurtkaya ise mesele Bartın ve milletin meselesi olunca gerisinin teferruat olduğunu söyledi.

CHP'den Gelecek'e ziyaret

CHP İl Başkanı Selim Karakaş, Gelecek Partisi İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette CHP Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yöneticileri Mustafa Özdemir ve Duygu Demirok da yer aldı. Başkan Karakaş ziyarette "Siyasette sevgi ve hoşgörü dilinin hakim olduğu, farklılıklarımızın bizi ayrıştırmadığı, bizi biz yapan ortak değerler üzerinde, hak, hukuk ve adalet olgularının vazgeçilmez görüldüğü yeni bir Türkiye'de yaşamak adına Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumu nettir. Bu güzel amaçlar doğrultusunda bugün Gelecek Partisi'ne ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Başta işsizlik, yoksulluk olmak üzere ülkenin çok ciddi sorunları mevcut. Başkanlık hükümet sistemi ile de bu sorunların çözülemediği, aksine artarak büyüdüğü görülmüştür. Artık, bu gidişata bir dur demenin vakti gelmiş ve geçmektedir. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme acil olarak dönülerek ülke rahatlatılmalıdır” dedi.

Karakaş: “İktidar sınıfta kaldı”

İktidarın ekonomi ve pandemi ile mücadelede sınıfta kaldığını belirten Selim Karakaş, “Hasta garantili hastaneler, yolcu garantili havaalanları, araç garantili yollar, köprüler ile ülkenin olanakları adeta kara delik tarafından yutulur gibi beşli müteahhit grubuna aktarılmaktadır.

İktidar, her konuda olduğu gibi ekonomik dar boğazdan çıkış ve pandemi ile mücadelede de sınıfta kalmıştır. Partili Cumhurbaşkanı ve yandaşları yanlış yapmaya devam etmekte, yaptığı yanlışların bedelini de ülkemiz ve yurttaşlarımız çok ağır ödemektedir. İnsanlar açlık ve yoksullukla mücadele ederken yurttaşlarımız özellikle hükümetin küçük ortağından da bir kez de olsa çözüm önerisi duymak istemektedir. Bu ortak amaçlar doğrultusunda Gelecek Partisi ile temaslarımızı sürdürüyor olacağız. Gelecek Partisi İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve parti yöneticilerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kurtkata: “Mesele milletin meselesi”

Başkan Yasemin Dora Kurtkaya ise ziyarette "Bartın sevdalısı olduğunu bildiğim değerli abimiz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın Selim Karakaş ve kıymetli örgüt yöneticileri parti binamızda bizleri ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. “Mesele Bartın'ın meselesi, mesele milletin meselesi olunca gerisi teferruattır” dedik. Teşkilat mensubu arkadaşlarım ve şahsım görüşmeden ziyadesiyle memnun kaldık. Biz, mesele millet olunca ötekileştirmeden yana değil, bilakis fikir ayrılıklarımız olsa bile ortak akıl, ortak istişare ile çözüm üretebileceğimizi, birliğin beraberliğin yıkarak ve nezaketsizce hitap edip davranarak sağlanamayacağını, sevgi ve saygı ile birbirimize yaklaşırsak çözülmeyecek sorunların olmayacağını gördük. Tekrar Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımıza ve ekibine Gelecek Partisi ailesi olarak teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.