Çakır'dan Amasra İlçe Emniyetine ziyaret

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yılı ve Polis Haftası dolayısıyla Amasra İlçe Emniyet Müdürü Metin Ilgın ve Emniyet personelini ziyaret etti.

Çakır'dan Amasra İlçe Emniyetine ziyaret

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yılı ve Polis Haftası dolayısıyla Amasra İlçe Emniyet Müdürü Metin Ilgın ve Emniyet personelini ziyaret etti. Ziyarette Polis Haftasını kutlayan Başkan Çakır, "Türk Polis Teşkilatımız kurulduğu günden beri ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehditlere karşı mücadelede etmeyi kendisine vazife edinmiştir. Huzur ve barış ortamının korunması için tüm özverisiyle, çalışmış ve aynı özveriyle de çalışmaya devam etmektedir. Her zaman fedakarca görevini yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevini yerine getirmiş olan Polis Teşkilatımızın çok değerli mensuplarını yürekten kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın 177. yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum. Görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında olan polislerimize aileleri ile sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Recai Çakır ayrıca  başarılı çalışmalarından dolayı tüm İlçe Emniyet Teşkilatı adına Metin Ilgın’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.