Belediyeden yangın bölgeleri için yardım kampanyası

Türkiye'nin güneyindeki orman yangınları için yardım kampanyası başlatan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 'Bartın Belediyesi olarak yangın bölgelerine gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması adına yardım kampanyası büyük önem teşkil ediyor. İmkanı olan tüm vatandaşlarımızın yardım kampanyamıza kulak vermesini rica ediyoruz' dedi.

Belediyeden yangın bölgeleri için yardım kampanyası

 Türkiye’nin güneyindeki orman yangınları ile mücadele son sürat devam ederken Bartın Belediyesi söz konusu bölgelere ulaştırılmak üzere  yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyası ile ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlara çağrıda bulunarak, orman yangınlarında mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi adına yardım kampanyasının önemine değindi.

Sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunuldu

Belediyenin sosyal medya hesabından “Yaraları birlikte saralım” başlığıyla yapılan duyuruda da kullanılmamış çarşaf, yorgan, battaniye, yastık, tencere, tava, tabak takımı, çatal/kaşık takımı, su/çay bardağı, çaydanlık ve mutfak gereçleri, buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, ocak ve ev tipi tüp seti, sandalye, tabure, masa, koltuk, kanepe, halı, yatak gibi eşyaların yangın bölgelerine gönderilmek üzere Bartın Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi(Kavaklı eski itfaiye binası)’ne teslim edilebileceği ifade edildi. Tüm bu eşyaların yanı sıra koyun, keçi ve düve gibi canlı hayvanların da verilmesi halinde yangın bölgesine ulaştırılacağı belirtildi. İrtibat ve bilgi için 228 62 22 - 227 00 72 nolu telefonlardan ulaşılabilecek.

“Yardım kampanyası büyük önem teşkil ediyor”

Kampanya ile ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Ülkemizin bir yok yerinde meydana gelen yangınlar nedeniyle yüreğimiz yanıyor. Ülkemizin önemli milli serveti niteliğinde olan ormanlarımız yok oluyor. Yangınlar nedeniyle zarara uğrayan vatandaşlarımızın acılarını yürekten paylaşıyoruz.  Yüreğimizi yakan yangınları biran önce söndürmek, yaralarımızı hep birlikte sarmak için Bartın Belediyesi olarak yangın bölgelerine gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması adına yardım kampanyası büyük önem teşkil ediyor. İmkanı olan tüm vatandaşlarımızın yardım kampanyamıza kulak vermesini rica ediyoruz” dedi.