BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK

Bartın Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların bayram coşkusunu doyasıya yaşamaları için çeşitli etkinlikler hazırladı.

BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “23 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Bayram Şöleni ile başlayacak olan etkinlerde elma ve pamuk şekeri ikram edeceğiz. Yine Meydana kurulan parklarda çocuklar doyasıya oynayabilecekler. Etkinler kapsamında saat 14.00 ve 15.00’da Santral Sokakta bulunan Bartın Belediyesi Sanat Evi’nde “ Musluk” isimli oyun sergilenecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri Pazar Günü Cumhuriyet Meydanı’nda saat 11.00 ile 17.00 arasında düzenlenecek olan Bayram Şöleni ile devam edecek” dedi.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak hediye ettiği bu anlamlı günü hazırlamış olduğumuz etkinliklerle çocuklarımızın doyasıyla yaşamalarını istiyoruz. Tamamı ücretsiz olacak olan etkinliklerimize tüm çocuklarımızı ve değerli ailelerini bekliyoruz” dedi.

 

“KEŞANLI ALİ DESTANI” SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Keşanlı Ali Destanı” isimli oyunu ile sahne alacak.

Yönetmenliğini Zafer Gecegörür’ün yaptığı tiyatro oyunu 22-23-24 Nisan tarihlerinde saat 21.00’de Bartın Belediyesi Sanat Evi’nde sahnelenecek. Ücretsiz olarak sahnelenecek olan tiyatro oyununu izlemek isteyen vatandaşlar Yalı Yaşam Merkezi’nde ki Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden davetiye temin edebilecekler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Belediyesi Şehir Tiyatromuz 22-23-24 Nisan tarihlerinde sahneleyeceği “Keşanlı Ali Destanı” isimli oyunu ile tiyatro severlerle buluşacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek oyunun davetiyeleri Yalı Yaşam Merkezi’nde ki Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilecek olup tüm halkımızın bu güzel tiyatro oyununa bekleriz” dedi.

BAŞKAN AKIN, AMASRA’DA İFTARA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra’da iftar programına, Makaracı Köyü'nde ise Teravih Namazı sonrası çay sohbetine katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Akın, yaptığı açıklamada, “Ramazan ayının ilk gününden itibaren ilimizin farklı yerlerinde vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluşuyoruz. Bu akşam da Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Teşkilatımız tarafından düzenlenen iftar programına katılarak, Muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla ve teşkilatımızla bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Amasra İlçe Teşkilat Üyelerimizin de katıldığı programda güzel akşamın manevi iklimini hep birlikte yaşadık. Düzenlenen bu iftar programında bizleri buluşturan Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanımız Gürkan Özengi’ye, Yönetim Kurulu Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Makaracı Köyü’nde Çay Sohbeti Yaptı

İftar programının ardından Amasra’ya bağlı Makaracı Köyü’nü ziyaret eden Akın, vatandaşlarla birlikte Teravih Namazının ardından çay sohbeti yaptı. Akın, “Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, Ramazan-ı Şerif'in kardeşliğimizi ve sofralarımızı bereketlendirmesi duasıyla,

hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN AKIN İLK MESLEĞİNİ YÂD ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, baba mesleği olan fırıncı esnaflarına hayırlı işler diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, çocukluk yıllarında atıldığı ilk meslek olan fırıncılık mesleği sebebiyle sık sık fırıncı esnafı ziyareti gerçekleştiriyor. Baba mesleği olan fırıncılığın çok zahmetli bir iş olduğunu her fırsatta dile getiren Akın, “Aile mesleğimiz fırıncılığı küçük yaşlarımdan itibaren fırınımızda çalışarak öğrendim. Nerede bir fırın görsem çocukluğum ve gençliğim gözümün önünde canlanır. Çocukluğumda yapımını öğrendiğim Ramazan Simidini bu akşam da kendim seçerek aldım. Çok zahmetli bir ürün olan Ramazan Simidinin Belediyemizce Coğrafi Tescil Belgesi’ni de Bartın’a kazandırdık. Tüm fırıncı dostlarıma hayırlı işler diliyorum” dedi.

 

 

DÜŞÜNÜR KOLEJİ’NDEN ZİYARET

Düşünür Koleji Genel Müdürlük Kurumsal İletişim Müdürü Handan Tüzün, Türkçe Öğretmeni Soner Önder ve İngilizce Öğretmeni Mouhssin Ghaoutı, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyaret, Başkan Akın, Düşünür Koleji Genel Müdürlük Kurumsal İletişim Müdürü Handan Tüzün, Türkçe Öğretmeni Soner Önder ve İngilizce Öğretmeni Mouhssin Ghaoutı arasında samimi bir sohbet ortamında karşılıklı görüş alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın, misafirlerine belediye çalışmaları hakkında bilgiler vererek kentteki tüm kurum ve kuruluşlara olduğu gibi eğitim kurumlarına da belediyeyi ilgilendiren konularda gerekli desteği verdiklerini söyledi. Akın açıklamasında, “Nazik ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederim. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu sebeple her fırsatta eğitim kurumlarının yöneticileri ve okul aile birliği üyeleriyle bir araya gelerek eğitime, belediye imkânları çerçevesinde bulunabileceğimiz katkılar konusunda fikir alışverişleri yapıyoruz. Bundan sonrada imkânlarımız çerçevesinde gerekeni yapmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Düşünür Koleji içinde her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyor saygılar sunuyorum” dedi.

 

 

AKIN, ÖZYER’E HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile Ulus Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Ferdi Özer, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyarette Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu ve Kumluca Belediye Meclis Üyesi, Ulus Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yardımcısı Harun Yaman hazır bulundu. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, Özyer’e hayırlı uğurlu olun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Ziyaretin devamında Özyer Başkan Cemal Akın’a projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,” Nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Şehrimize katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içinde çalışıyoruz. Bu kapsamda da gerek kardeş belediyemiz olan Kumluca Belediyesi gerekse Hasankadı Belediyesi ile her zaman birlik beraberlik içinde çalıştık. İhtiyaç duyduğunuz her noktada Ulus Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na da kanunlar ve imkânlar ölçüsünde destek vermeye hazırız. Halkımıza en iyi hizmetleri sunmak için bu makamlardayız. Bu bilinçle hareket ederek birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

OTURMA ALANLARI OLUŞTURULUYOR

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri yapım çalışmaları tamamlanan Esentepe Mahallesi 507. Sokak’ta ki park alanına oturma alanları oluşturuyor.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Esentepe Mahallesi 507. Sokağa yeni bir park alanı daha oluşturmuştuk. Çocuklarımızın ve yetişkin vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebileceği bu park alanlarımızdan daha iyi istifade edebilmeleri için oturma alanları oluşturuyoruz. Ek kısa zamanda bu çalışmamızı tamamlayacağız” dedi.

 

AKDENİZ’DEN ZİYARET

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşti. Madeni Eşya Sanatkârları Odası çalışmaları hakkında Başkan Cemal Akın’a bilgiler vererek talep ve önerilerini dile getirdi. Esnafların belediye hizmetlerinden en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için her daim sürdürdüklerini ve imkanlar doğrultusunda gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Cemal Akın,  Akdeniz’e çalışmalarına başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz Belediyemizi ziyaret etti. Birlikte yapacağımız çalışmalar ve projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.  Esnafımızın en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için her daim Belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda esnaflarımızı temsil eden odalarımızın da her zaman yanındayız”     dedi.

BAŞKAN AKIN TSO İFTARINA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oda üyeleri için düzenlenen, iftar programına katıldı. Akın, “Bu sofrada buluşmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

MEZARLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI DEVAM EDİYOR

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde kent merkezinde ki mezarlıklarda başlatmış olduğu yabani ot biçme ve çevre düzenleme çalışmalarına Halatçıyaması Mezarlığı’nda devam ediyor.

Bartın Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat yapabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kent merkezindeki birçok mezarlıkta çalışmalarını tamamlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Halatçıyaması Mezarlığı’nda çalışma başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın şehir mezarlıklarını düzenli olarak bakımdan geçirdiklerini belirterek yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde de vatandaşların kabir ziyaretlerinde sıkıntı yaşamaması için yabani ot temizlikleri yaptıklarını söyledi.

Akın açıklamasında, "Belediye olarak şehir mezarlıklarımızı düzenli olarak bakımdan geçiriyoruz. Bu kapsamda mezarlıklarda ihtiyaç duyulan noktalara oturma gurupları yerleştirilmesi, mevcut grupların bakımı, yeni mezar yolları ve merdivenler oluşturulması gibi çok sayıda çalışma yaptık. Bunun yanında bahar aylarından itibaren düzenli olarak yabani ot temizliği de yapıyoruz. Bu otlar mezar yollarının ve mezarların kaybolmasına sebep olarak ulaşımı olumsuz etkilemekte ve görüntü kirliliği oluşturmaktadır. Son olarak ta ekiplerimiz yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarımızda bakım çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Bu çalışma ile Ramazan Bayramı’nda vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini daha rahat yapabilmesini sağlayacağız” dedi.

 

 

KÖYPARK’TA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan ve yapım çalışmaları devam eden KöyPark’ta çalışmalar hız kazandı.

Hürriyet Mahallesinde mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait olan 113 bin metrekare alanda başlatılan KöyPark Projesi’nin çalışmaları devam ediyor. Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yürüyüş yolu zeminin dolgusu yapılıyor. Ayrıca merdiven yapım çalışmaları ve taş duvar yapım çalışmaları devam ederken piknik masalarının zemini de kayrak taşlarla oluşturuluyor.  Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Estetikle doğallığı birleştiren belediyecilik anlamıyla yapım çalışmalarını başlatmış olduğumuz KöyPark Projemizi önümüzde ki aylarda hizmete sunmayı amaçlıyoruz. İçerisinde birçok sosyal donatıyı barındıracak olan bu projemiz şehrimize çok yakışacak. Büyük emek ve heyecanla üzerinde durduğumuz projemizin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

 

 

AKIN, KUMLUCALI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belde Başkanı Mustafa Sinan Yaman, Hisarköyü Kooperatifi Başkanı Niyazi Güner ve Uluköy Kooperatifi Başkanı Talat Gaygay, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaret samimi sohbet ortamında gerçekleşti. Başkan Cemal Akın, ziyarette misafirlerine belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Cemal Akın yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belde Başkanımız Mustafa Sinan Yaman, Hisarköyü Kooperatifi Başkanı Niyazi Güner ve Uluköy Kooperatifi Başkanı Talat Gaygay’a gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

 

TALEP VE ÖNERİLERE ÖNEM VERİYORUZ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediyeyi ziyaret eden misafirlerini makamında ağırladı. Belediye Başkanı Cemal Akın, Hendekyanı Camii İmam Hatibi İbrahim Demirel, Ankara Arıes Arena Sahibi Murat Yetimoğlu, Şiremirçavuş Mahallesi sakinlerinden Hikmet Usta ve oğlu Ahmet Yiğit Usta, Demirciler Mahallesi sakinlerinden Sadık Aksakal, Ellibaş Köyü sakinlerinden İbrahim Karakabak, Kayadibi Köyü’nden Ali Osman Canpolat, Kozcağız beldesinden Abdullah Baştan’ı misafir etti.

Başkan Akın, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Bartın Belediyemizin kapıları ilk gün olduğu gibi her zaman sonuna kadar açık. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı ağırlıyor, talepleri doğrultusunda kanunlar ve imkânlarımız çerçevesinde gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. Bizleri ziyaret eden, hoş sohbetleri ile memnun eden, önerileri ile çalışmalarımıza yön vermemize vesile olan değerli halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

MUHTAR GÖKCAN’DAN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Aladağ Mahallesi Muhtarı Ali Gökcan’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, mahallede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Belediye çalışmalarının da değerlendiren Akın, Muhtar Gökcan’ın talep ve önerilerini dinledi. Misafirperverliği için Başkan Akın’a teşekkür eden Muhtar Gökcan, çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.

 

 

 

BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK
BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUKLAR DOYASIYA YAŞAYACAK