Başkan çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu yoğun mesai programı içerisinde nikah, düğün ve nişan törenlerine katıldı. Vatandaşlardan gelen talepler üzerine özel gün programlarına katılarak vatandaşların mutluluklara ortak olmaya devam eden Başkan Akın, hafta sonu programı dolu dolu geçti.

Başkan çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı


Nişan Törenine Katıldı
Başkan Akın, katıldığı merasimler çerçevesinde Demirciler Mahallesi Muhtarı Şeref Lülleci ve Ayten Lülleci’nin oğlu Furkan ile Safiye-Cemal Sarı’nın kızı Duygu’nun nişan merasimine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katıldı. Akın, evlilik yolunda ilk adımlarını atan çifti tebrik ederek, hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Başkan Genç Çiftlerin Nikahlarını Kıydı
Yine programı çerçevesinde Güdül ve Çakmak ailelerinin değerli evlatları Burcu ile Gökhan’ın ve Remziye-Yaşar Mesci’nin kızı Gülay ile Sunay-Nurettin Uçar’ın oğlu Yiğithan’ın nikah akitlerini gerçekleştirdi. Bu törenlere Başkan Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katılarak, aileleri tebrik etti.
Çiftleri Tebrik Etti
Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Önceki dönem Kozcağız Belediye Başkanı, kuzeni Meliha Okutay ve yakın zamanda hayatını kaybeden eniştesi Dr. M. İbrahim Okutay’ın kıymetli evladı Metin ile Lidia Kasnatscheewa-Zinovij Dorf’un kızı Elena’nın nikah merasimine ve Duman-Sönmez ailelerinin değerli evlatları Elif ile Tunç Yiğit’in nikah merasimine katılarak çiftleri ve ailelerini tebrik etti.
Düğün Törenlerine Katıldı
Nişan ve nikah törenlerinin yanı sıra Akın, düğün merasimlerine de katılarak, vatandaşların mutlu günlerinde yanında oldu. Akın, Havva-İbrahim Kaya’nın kızı Simge ile Dallıca Köyü Muhtarı İsmet Kızıldağ ve Aysel Kızıldağ’ın oğlu Mutlu’nun, Ayşe-Ekrem Eser’in kızı Selma ile Hatice-Ertan Erdemli’nin oğlu Metin’in ve Akgül ve Filiz ailelerinin kıymetli evlatları Birsen ile Fatih’in düğününe Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Teşkilat Mensupları ile birlikte katılarak, çiftlere mutluluklar temennisinde bulundu.
“Vatandaşlarımızın Yanında Olmaktan Büyük Sevinç Duyuyoruz”
Törenlerle ilgili açıklama yapan Başkan Akın; “Vatandaşlarımızın mutlu, özel ve heyecanlı anlarında yanlarında olmaya devam ederek, ailelerin, gençlerimizin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaktan büyük sevinç duyuyoruz. Gerçekleştirilen merasimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, çiftlerimize mutluluk temennimi yineliyorum” dedi.