BAŞKAN AKIN YÜZLERCE VATANDAŞLA İFTAR AÇTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 2 yıllık pandemi süreci sonrasında  vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. Başkan Akın, 'Pandemi döneminde iftar programlarına 2 yıl ara vermek zorunda kalmıştık. Bu yıl programları gerçekleştirmeye başladık' elimizden geldiğince iftar sonrasında misafir olmaya  çalışıyoruz'dedi.

BAŞKAN AKIN YÜZLERCE VATANDAŞLA İFTAR AÇTI

BAŞKAN AKIN ABDİPAŞA’DA İFTARA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Abdipaşa’da iftar programına katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Abdipaşa Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Akın, programın ardından yaptığı açıklamada, “Düzenlenen bu iftar programında bizleri buluşturan Belde Başkanımız Yılmaz Demirtaş'a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir, Kumluca Belediye Başkanımız İsmail Can, Ulus İlçe Başkanımız Baskın Mısırlıoğlu, Abdipaşa Belde Başkanımız Yılmaz Demirtaş, Abdipaşa Belediye Başkan Adayımız İsa Tuncer, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizin de hazır bulunduğu programda Ramazan ayının hikmeti, kardeşliğin birliği ve dostluğun muhabbeti ile istişare ettik” dedi.

BAŞKAN AKIN İFTARI BEŞKÖPRÜDE AÇTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Yüksel ile birlikte Beşköprü Köyü sakinlerinden Hüseyin Öztürk’ün geleneksel olarak düzenlediği iftar programına katıldı. İftar sonrası köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akın, devam eden Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Beşköprü iftar programı dönüşü Karamazak Köyü’nde bulunan kıraathaneyi ziyaret eden Başkan Akın, vatandaşlarla selamlaşarak, hayırlı ramazanlar diledi.

AKIN, “ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN” DEDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ramazan Ayı münasebetiyle davet edildiği iftar programlarına katılmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın, yoğun Ramazan programı çerçevesinde Bartın Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Üyelerinin, İnkılap Caddesi esnafının geleneksel olarak düzenlediği ve Rek-Tab Reklam’ın Sofra Cafe Restaurantta düzenlediği iftar programına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri ile birlikte katıldı. İftar yemeğinde yüzlerce vatandaşla birlikte oruç açan Başkan Akın, ayrıca Rek-Tab Reklam Sahipleri  Volkan-Yasemin Bayramoğlu çiftinin 1 yaşına giren evlatları Karahan için düzenlenen doğum günü partisine de eşlik ederek, Karahan’a ailesi ile birlikte sağlıklı huzurlu bir yaşam diledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Ramazan ayının eşsiz güzelliklerinden olan iftar yemeklerinde her kesimden insanımız ve dostlarımızla bir araya geliyor, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah birliğimizi daim eylesin. “ dedi.

 

 

BAŞKAN AKIN YÜZLERCE VATANDAŞLA İFTAR AÇTI
BAŞKAN AKIN YÜZLERCE VATANDAŞLA İFTAR AÇTI
BAŞKAN AKIN YÜZLERCE VATANDAŞLA İFTAR AÇTI
BAŞKAN AKIN YÜZLERCE VATANDAŞLA İFTAR AÇTI
BAŞKAN AKIN YÜZLERCE VATANDAŞLA İFTAR AÇTI
BAŞKAN AKIN YÜZLERCE VATANDAŞLA İFTAR AÇTI
BAŞKAN AKIN YÜZLERCE VATANDAŞLA İFTAR AÇTI