Bartınspor yönetiminden Tunç'a ziyaret

Bartınspor Kulübü Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu ve Bartınspor Kulübü Basın sözcüsü Murat Yıldırım Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartınspor'a desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek, 'Bartınspor'umuzun bir an önce profesyonel lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. Bu noktada sezon öncesinde kulübümüzün futbolcularına başarılar diliyorum.'dedi.

Bartınspor yönetiminden Tunç'a ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, ziyaretlerinden dolayı Bartınspor Kulübü Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu ve Bartınspor Kulübü Basın sözcüsü Murat Yıldırım'a teşekkür etti. Milletvekili Tunç; Bartınspor’a desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek, “Bartınspor’umuzun bir an önce profesyonel lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. Bu noktada sezon öncesinde kulübümüzün futbolcularına başarılar diliyorum.”dedi.

Fırıncıoğlu ve Yıldırım'dan teşekkür

Bartınspor Kulübü Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu ve Bartınspor Kulübü Basın sözcüsü Murat Yıldırım Milletvekili Yılmaz Tunç’a bu zamana kadar gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini sunarken, kulübün en iyi noktaya getirmek için hep birlikte büyük çaba sarf edeceklerinin sözünü verdiler.