Bartınspor taraftarlarına bu yıl özlenen şampiyonluğu getirecek

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım Bartınspor'un her yıl olduğu gibi önümüzdeki sezonda da şampiyonluğun en favori takımı olduğunu ifade ederken grupta yer alan takımlarında çok kaliteli olduğunu ve sezon boyunca çok çekişmeli maçların oynanacağını söyledi.

Bartınspor taraftarlarına bu yıl özlenen şampiyonluğu getirecek

Yıldırım açıklamasında, “Bulunduğumuz grup BAL liginin adeta Şampiyonlar Ligi diyebiliriz. Gerçekten çok kaliteli takımlar var. Bu grupta sezon boyunca çok çekişmeli maçlar oynanacak. Biz Bartınspor olarak yine şampiyonluğun en favori takımıyız. Şehrin ekonomik desteği ve taraftarımızın tribünlerdeki desteğiyle inşallah sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz ve 3. LİG özlemini bitireceğiz.” dedi.

 

Geçtiğimiz yıl Serkan Yurtaçan Başkanlığında çok mütevazi bir bütçeyle sezona başladıklarını ve ligi şampiyon tamamladıklarını kaydeden Yıldırım, “Biliyorsunuz geçtiğimiz sezon rakiplerimize kıyasla çok daha mütevazi bütçelerle oluşturulmuş bir takımla sezona başladık. Başkanımız Serkan Yurtaçan geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da kaliteli bir kadro kurulması için elinden geleni yaptı. Anlaşma imzaladığımız futbolcular BAL liginde mevkilerinin en iyileri. Yönetimimizin çabalarıyla geçen sezon olduğu gibi Bartınspor forması için sahada kanının son damlasına kadar savaşacak, çok koşan, mücadeleci bir takım oluşturuldu. Teknik direktörümüz Özcan Karakiraz’da futbolculuğu döneminden tanıdığımız bir isim. Teknik adamlık kariyeri de oldukça güçlü. Hem yönetimimiz, hem teknik heyetimiz hem de futbolcu kardeşlerimizle birlikte Bartın halkına ve en büyük destekçimiz Bartınspor taraftarlarına bu yıl özlenen şampiyonluğu getireceğiz. Bunan inanıyor ve bu inançla yola çıkıyoruz. Grubumuzdaki takımları bir bir geçecek ve sezon sonunu mutlu kapatan bir Bartınspor camiası olacak.” Şeklinde konuştu.