Bartınspor ligin ilk yarısının son maçına hazır

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor ilk yarının son karşılaşmasında Kastamonu ekiplerinden Taşköprüspor'a konuk olacak. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma Taşköprü İlçe Stadında saat 14.00'de başlayacak.

Bartınspor ligin ilk yarısının son maçına hazır

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor ilk yarının son karşılaşmasında Kastamonu ekiplerinden Taşköprüspor’a konuk olacak. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma Taşköprü İlçe Stadında saat 14.00’de başlayacak. Maçın orta hakemliğini Metin Ataş, yardımcılıklarını ise Abdullah Yalçınkaya ile Furkan Ata yapacak. Maçta Zülfikar Akça ise 4’üncü hake olarak görev yapacak. Geride kalan 8 haftalık periyotta  6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puan toplayan temsilcimiz gruptaki nağmalup tek takım unvanı ile birlikte zirvede yer alıyor. Bartınspor 8 karşılaşmada 14 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Ankara temsilcileri Çubukspor ile Sincan Belediyespor ve Kastamonu temsilcileri Taşköprüspor ile Kastamonu Özel İdarespor gibi grupta şampiyonluk favorisi rakiplerinin önüne geçmeyi başaran temsilcimiz, maçı kazanması ya da maçın berabere tamamlanması durumunda grup liderliğini koruyarak ilk devreyi kapatacak.

Futbolcuların hırsı dikkat çekiyor

Yoğun kar yağışı nedeniyle antrenmanlarını kapalı halı sahada sürdüren Bartınspor’da futbolcuların moralli ve istekli oluşları hem yönetimi hem de teknik heyeti memnun ediyor. Attığı goller ve asistleriyle Bartınspor’un ileri uçtaki önemli isimlerinden biri olan Berkay Yüksel’in her hafta performansını katlaması da ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor. Hasan Cankurt, Furkan Birdal, Mert Aydeniz gibi isimleri kadrosunda barındıran Bartınspor’da Serkan Küçük ve Ramazan Kallıoğlu gibi defans bölgesinde görev yapan isimlerde Bartınspor camiasına şampiyonluk yarışında güven veriyor. Temsilcimiz, bugün son hazırlığını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Hep birlikte Bartınspor’u 3’üncü Lig’e taşıyacağız

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım Bartınlı sporseverlere çağrıda bulunarak, “Lige iyi bir başlangıç yapan ve çıkışını sürdüren takımımız şampiyonluğun favorisi olduğunu kanıtladı. Temsilcimizin bu maçı da kazanıp ilk yarıyı lider tamamlayacağına inancımız tam. Yönetim ve takım olarak bu yıl şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Hocamız da bunun için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Ligdeki her maçımızın ve alacağımız her puanın çok kıymetli olduğunu biliyoruz. Her maçımıza mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Taraftarlarımızdan ve   Bartınlı hemşehrilerimizden  tek beklentimiz takımımızın yanında olmaları. Bu iş birlik ve beraberlik işi. Hep birlikte Bartınspor’u 3’üncü Lig’e taşıyacağız. Birlik ve beraberlik olduktan sonra önümüzde kimse duramaz. Genç yaşlı, kadın erkek tüm Bartın halkını da bu heyecan ortak olmaya çağırıyoruz” dedi.

“Hasrete son vereceğiz”

Bu yıl hedefe ulaşacaklarına inançlarının tam olduğunu da dile getiren Yıldırım, “İnşallah Bartın’ın 3’üncü lig hasretine bu yıl son vereceğiz. Bütün amacımız bunun için. Bartınlı sporseverlerimizin beklentisi gibi bizim de hedefimiz kentimizin takımını üçüncü ligde görmek. Bunun içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu yıl umutluyuz. Kentimizin de desteğini arkamıza alarak hedeflerimize ulaşacağız. Taraftarımız insanlarımız yeter ki bize güvensin ve destek olmaya devam etsin.” diye konuştu. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Amasraspor’da kendi sahasında Ankara temsilcisi ve Lig 2’ncisi Sincan Belediyespor’u ağırlayacak. Amasra Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.