Bartınspor ilk antrenmanla sezonu açtı

 Bölgesel Amatör Lig'de Bartın'ı temsil eden Bartınspor sezonun ilk antrenmanını Atatürk Stadyumunda gerçekleştirdi. AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı da antrenmanı ziyaret ederek Bartınspor yönetimi ve futbolcularına yeni sezonda başarılar diledi.

Bartınspor ilk antrenmanla sezonu açtı

Bartınspor ilk antrenmanla sezonu açtı

 

 Bölgesel Amatör Lig’de Bartın’ı temsil eden Bartınspor sezonun ilk antrenmanını Atatürk Stadyumunda gerçekleştirdi. AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı da antrenmanı ziyaret ederek Bartınspor yönetimi ve futbolcularına yeni sezonda başarılar diledi.

 

Uzun yıllardır 3. LİG’e çıkma mücadelesi veren, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayarak 3. LİG kapısını aralayan ancak Kayseri’de oynanan play-off müsabakalarında 3. LİG şansını kaçıran Bartınspor yeni sezon öncesi ilk antrenmanını Bartın Atatürk Stadyumunda gerçekleştirdi.

 

Bartınspor Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan ve kulüp yöneticilerinin de takip ettiği antrenmanı ziyaret ederek yönetim ve sporculara başarı dileklerini ileten AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı her zaman Bartınspor’a destek olacaklarını ifade ederek, “Bartınspor ilimizin en önemli markası ve değeri. Bizler Bartınspor’un dün olduğu gibi bugün ve yarında yanında olmaya devam edeceğiz. Futbolcu kardeşlerimizden isteğimiz önce takım olmaları ve takım ruhuyla mücadele vermeleri. Bizler Bartınspor’un başarısına canı gönülden inanıyoruz. Sezon boyunca da Bartınspor’umuzun yanında olacağız.” Dedi.

 

Bartınspor Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan ise gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sezon öncesi bir iki mevkii de eksiklerimiz var. Kısa sürede eksiklerimizi tamamlayacağız.  Bir santrofor için görüşmelerimiz devam ediyor. Tabi maliyetlerde çok yüksek. Gruplar Eylül başında açıklanacak ve LİG Eylül’ün son haftasında başlayacak. Tabi muhtemel rakiplerimiz çok güçlü bütçelerle takımlarını oluşturdular. Biz de çok kaliteli bir kadro oluşturduk. Transfer ettiğimiz futbolcularımızın her biri armaya yakışır bir şekilde mücadele ortaya koyacaklar.” Dedi.

 

Bartınspor’un teknik direktörü Özcan Karakiraz ise yaptığı açıklamalarda, “Bartınspor bulunduğu her kulvar ve her yarışta en iyiyi hedefleyen ve bu kapsamda 2022-2023 sezonuna hazırlanmaya çalışan bir kulüptür. Konum ve durumu ne olursa olsun Bartınspor her zaman zirve için mücadele etmiştir ve bu yılda aynı şekilde zirveye oynayacak. Güçlü bir kadro oluşturduğumuz gibi aynı zamanda enerjisi çok yüksek bir takım oluşturduk. Çok güzel bir jenerasyon yakaladık. Daha ilk günlerimiz olmasına rağmen tesis içi ve tesis dışında futbolcularımız arasında çok güzel bir arkadaşlık var. Bu çok hoşumuza giden bir durum. Bu da başarının en önemli unsurlarından biri olsa gerek. Arkadaşlığımız, jenerasyonumuz ve kalitemiz üst seviyede. Transferlerimizi gerçekleştirirken de bu kriterlere uyan en üst oyuncuları transfer ettik. Belki 2-3 tane daha oyuncu alacağız. Bir santrofor, bir kenar oyuncusu ve belki bir de stoper alarak transferi tamamlayacağız.” Şeklinde konuştu.

 

Karakiraz açıklamasının devamında taraftarlara da destek çağrısında bulunarak, “Her maça ayrı ayrı hazırlanmayı hedefliyoruz ancak genel olarak düşündüğümüz oyun stili sürekli hücum yapan, topa sahip olan ve daha çok topu kullanan bir Bartınspor. Elbette savunma anlayışımızı da çok ciddiye alacağız. En önemli şeyimiz takım savunması olacak. Bireysel savunmayı da çok iyi yapacağız. Kalemizde belki de sezonun en az golünü yiyen bir Bartınspor olacak. Aynı şekilde en fazla gol atan bir Bartınspor’la taraftarın karşısında olacağız. Şunu da ifade etmek isterim bu takımın en önemli destekçileri her zaman olduğu gibi yine taraftarımız olacak. Futbol sevgisine sahip insanlar bu tribünleri ne kadar çok doldururlarsa ve bize ne kadar çok destek verirlerse biz daha çok onların gönlüne hitap etmeye çalışacağız. Asıl hedef şampiyonluk olacak ama burada tüm sporseverlere mutlu olacağı, keyif alacağı bir Bartınspor izlettireceğiz. Tüm Bartın halkından ricam birinci günden itibaren burada bizimle birlikte olsunlar. Tam destek sunsunlar. Bizde onlara keyif veren bir Bartınspor izlettirelim.” Dedi.

Bartınspor ilk antrenmanla sezonu açtı
Bartınspor ilk antrenmanla sezonu açtı
Bartınspor ilk antrenmanla sezonu açtı