Bartınspor'dan Tunç'a ziyaret

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve grubunda lider olan BAL Bartınspor Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan ve yönetim kurulu üyeleri Murat Karaman ve Sefai Kanmaz, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u makamında ziyaret etti.

Bartınspor'dan Tunç'a ziyaret

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve grubunda lider olan BAL Bartınspor Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan ve yönetim kurulu üyeleri Murat Karaman ve Sefai Kanmaz, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Milletvekili Tunç, Spor Toto başta olmak üzere bölgemizde faaliyetlerini sürdüren 2 önemli firmayı arayarak destek istedi. Gerçekleşen Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan “Vekilimize teşekkür ediyorum bizleri güzel şekilde ağırladı ve destek konusunda Spor Toto başta olmak üzere bölgemizde faaliyet gösteren firmaları arayarak destek istemesi bizleri çok mutlu etti inşallah bundan sonraki süreçte yolumuza birlik beraberlik içerisinde devam edeceğiz” dedi.

“Bartınspor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum”

Bartınspor’un her zaman yanında olduklarını ifade eden Yılmaz Tunç, yönetim kuruluna ve takıma başarılar diledi. Yılmaz Tunç, “Bartınspor Kulüp Başkanımız Serkan Yurtaçan ve Kulüp yönetim Kurulu üyeleri Murat Karaman ve Sefai Kanmaz’a ziyaretleri için teşekkür ediyor, Bartınspor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Yurtaçan, Yılmaz Tunç’a üzerinde ismi yazılı forma hediye etti.