Bartınspor'dan sol kanatta Eray Özer'la anlaştı

Bölgesel Amatör Lig'de yeni, sezonda iddialı bir kadro kurma çalışmaları içerisinde bulunan Bartınspor transfer de önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Kırmızı-Siyahlı ekip geçen sezon Gebzespor forması giyen sol kanat oyuncusu Eray Özer'la anlaşarak sözleşme imzaladı.

Bartınspor'dan sol kanatta Eray Özer'la anlaştı

Geride kalan sezon Bölgesel Amatör lig’de play-off’lara kalarak tarihi bir başarı elde eden Bartınspor, Kayseri’de oynadığı 3.Lige yükselme maçlarında profesyonel lige çıkmayı kıl payı kaçırdı. BAL ligi 5.Bölge 2.Grup’ta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekip normal sezonu şampiyon olarak tamamladı ve adını play-off’lara ayzdırdı. Paly-Off maçlarında 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Bartınspor Kayseri’de düzenlenen 3. Lige yükselme maçlarında ikinci oldu. Geçen sezon grup maçlarında birinci olan ve play-off’larda mücadele eden Bartınspor’da 23 yıllık profesyonel lig hasretini sonlandırmadı. Yeni sezon öncesi kongreye giden kırmızı-siyahlı ekip’te mevcut başkan Serkan Yurtaçan’ın tek liste ile gittiği kongrede yeniden başkan seçilirken yönetimini yeni isimler girdi. Yeni yönetim kurulu ilk yaptığı toplantıda önce görev dağılımını gerçekleştirirken geleceğe yönelik planlama yaptı. İlk etapta geçen sezon takımdan Batuhan Özduran dışında tüm oyuncularla yollar ayrıldı. İç transfer çalışmalarında sonuç alamayan kırmızı-siyahlı ekip dış transfer de 9 oyuncuyla anlaştı. Kurban Bayramı öncesi anlaşılan 9 oyuncu ile sözleşme imzalayan Bartınspor, yeni sezonda yepyeni bir kadroyla ligde mücadele edecek.

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek

Önümüzdeki sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Bartınspor, transfer sezonunu açtı. Cengiz Arguç, Sinan Bozkır, Abdullah Keleş, Tolga Amasyalı, Tolga Akdeniz, Şükrü Topal, Cihan İlkme, Tahir Türker, Oğuzhan Kolak olmak üzere 9 futbolcuyla anlaşmaya varan kırmızı-siyahlı kulüpte imzalar atıldı. Bartınspor’u 2022-2023 sezonunda çalıştıracak yeni Teknik Direktör Özcan Karakiraz transferlerde aceleci olmak istemiyor. Profesyonel 2.lig ve 3.ligde boşa çıkacak ya da kulüpleri ile anlaşamayan oyunculara yönelecek olan kırmızı-siyahlı ekip yeni sezon hazırlıklarına birkaç gün içerisinde başlamayı planlıyor.

Dış transfer çalışmaları devam ediyor

Teknik Direktör Özcan Karakiraz yönetimindeki Bartınspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı ekip son olarak geçen sezon Gebzespor’da forma giyen sol açık oyuncusu Eray Özer’la anlaştı. Daha önce 9 oyuncu ile sözleşme imzalayan kırmızı-siyahlı ekip son olarak anlaşma sağladığı sol kanat oyuncusu Eray Özer’i görüşmek için Bartın’a davet etti. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Bartın’a tesislere gelen Eray özer, kulüp başkanı Serkan Yurtaçan ve transfer komitesinde yer alan yöneticilerle bir görüşme yaptı. Kısa süren görüşme sonunda anlaşma sağlanan Eray Özer ile sözleşme imzalayan kırmızı-siyahlı ekip, dış transfer çalışmalarına devam edecek.

Eray Özer kimdir?

5 Eylül 1997 yılında Samsun’da dünyaya gelen başarılı sol kanat oyuncusu Eray Özer, Samsun Ondokuz Mayıs Belediyespor’da futbola kariyerine başladı. Futbol eğitimini doğduğu şehir de Ondokuz mayıs Beledieyspor kulübünde alan başarılı sol kanat oyuncusu Eray Özer, daha sonra sırasıyla 1930 Bafraspor, Yeni Amasyaspor, Termespor, Kdz. Ereğli Belediyespor, Kepez Belediyespor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Uzunköprüspor ve sonm olarak Gebzespor takımlarında forma giydi. 2 sene önce Kırıkkale Büyük Anadoluspor forması giyen ve şampiyonluk yaşayan kanat oyuncusu Eray Özer, BAL’da 98 maçta rakip fileleri 21 golle havalandırdı. Zirat Türkiye kupasında forma giydiği 7 maçta 1 gol atan Eray özer, 2022-2023 sezonunda BAL liginde mücadele eden Bartınspor’da futbol kariyerine devam edecek.