Bartınspor'dan orta sahaya takviye

Yeni sezon için transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Bartınspor, Ankaragücü alt yapısından Ersin Sabır'la anlaştı. 20 yaşındaki genç oyuncu, kendisini kırmızı-siyahlı kulübe bağlayan imzayı attı.

Bartınspor'dan orta sahaya takviye

Boğaz Tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Karaman ve Mustafa Keleşoğlu da yer aldı. Aynı zamanda Sakaryagücü’nün de formasını terleten Ersin Sabır, Bartınspor’a transfer olmaktan mutlu olduğunu ve kulübün yıllardır özlemini çektiği şampiyonluğu bu sezon tüm Bartınspor taraftarlarına ve Bartın’a yaşatabilmek için sahada elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Karaman: “Futbolcularımıza güveniyoruz”

Yönetin Kurulu Üyesi Murat Karaman ise genç ve yetenekli oyuncu Ersin’i Bartınspor’a kazandırmaktan memnuniyet duyduklarını ve Teknik Adam Sadık İşcan’ın da önerileri doğrultusunda her mevkiye gerekli oyuncuları dahil ederek transfer çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Karaman, “Hocamız önemli transfer yaptı. Oyunlarımız genç olsa da gerçekten gelecek vaat eden, geldikleri takımlarda da önemli maçlarda forma giyen oyuncular. Hepsine güveniyoruz. İnşallah Bartınspor’u layık oldukları yere getirecekler. Kendileri de inşallah burada başarılı olur. Biz de başarılı olursak bu takımda yollarına devam edecekler. Gruptan çıkamazsak da burayı bir basamak olarak kullanıp daha iyi takımlara gidecekler. Ümidimiz gençlerde. Onlara inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

“Bütün maçlara hazır çıkacağız”

Transfer olan futbolculara teşekkür eden Murat Karaman “İçinde bulunduğumuz durumu hepimiz biliyoruz. Pandemi süreci var. Bunun için de federasyonu elbet bir düşündüğü vardır. Bizim için hangi grup olursa olsun önemli değil. Biz kendimize bakacağız. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. İnşallah başarılı olacağız. Bizim için Ankara ya da İstanbul grubu olmuş çok fark eden bir şey yok. Sahaya çıkıp oynayacağız ve hedefimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Teknik ekibimizin önerileri doğrultusunda bir taraftan da transferlerimize devam edeceğiz. Almamız gereken mevkiler. Bütün mevkilere takviyeler yapabiliriz. Kadrosu geniş bir takım her zaman avantajdır. Çok maç benim için her zaman iyidir. Çünkü futbolcuya tempo kazandırır. Grubumuzda ne kadar takım olursa olsun biz kendi çalışmamızı yapıp bütün maçlara hazır çıkacağız” şeklinde konuştu.