Bartınspor'dan Akın'a ziyaret

Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Bartınspor'dan Akın'a ziyaret

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Keleşoğlu, Alkım Tan, Hüseyin Demirci, Emrah Taşdemir ve Erhan Somaklı hazır bulundu.  Ziyarette Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan, Başkan Cemal Akın’a gerçekleştirmiş oldukları sezon hazırlıkları hakkında bilgiler verdi.

Bartın Belediyesi olarak sporun ve sporcunun destekçisi olduklarını ifade eden Başkan Cemal Akın ise misafirlerine sezon öncesinde başarılar temennisinde bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Belediyesi olarak temsilcimiz Bartınspor her zaman destek olduk ve olmaya da devam ediyoruz.  Uzun yıllardır özlemini çektiğimiz 3.Lig hasretinin bu sezon sona ereceğine inanıyorum. Kulüp Başkanımız başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri bu özlemin sona ermesi için büyük emek sarf ediyorlar.  Birlik beraberlik içinde hareket ederek bu özlem sona erecektir” dedi.