Bartınspor'dan 2 transfer birden

Bartınspor transfer de bir savunma ve bir orta saha oyuncusu ile Boğaz Tesislerinde düzenlenen imza töreninde sözleşme imzaladı.

Bartınspor'dan 2 transfer birden

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Bartınspor, dış transfer de iki oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Geçen hafta transfer çalışmalarına başlayan kırmızı-siyahlı ekip 7 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Dış transferde Sakarya Arifiye Kalaycıspor’dan Hakan Mert Olgun, iç transferde takım kaptanı Gökhan Akıllı , Forvet oyuncusu Fatih Akmaz, Sağbek Masum Kara, Stoper Oğuzhan Kartal, ligin ikinci yarısında kaleyi devralan İlhan Can Ünal ve uzun yıllar 2.lig 3.ligde forma giyen devre arasında Bartınspor’la anlaşan tecrübeli eldiven Ferdi Yalçın ile yeniden anlaşarak kadrosunda tutmayı başardı.

Bartınspor daha önce anlaşmaya vardığı bir savunma bir orta saha oyuncusu ile hafta sonu kendi tesislerinde sözleşme imzaladı. Hafta sonu Boğaz tesislerinde düzenlenen imza töreninde Bartınspor kulüp Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu, yöneticilerden Murat Karaman, Mustafa Keleşoğlu ve kulüp müdürü Şennur Berber’in katıldığı imza töreninde geçen yıl BAL Ligi ekiplerinden ÇAL Spor takımında oynayan sol bek Aykut Karaman ve süper lig ekiplerinden Ankaragücü U21 takımında profesyonel sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Mert Aydeniz ile bir yıllık sözleşme imzalandı.