Bartınspor'da Fırıncıoğlu güven tazeledi

Yeni sezonda 11.kez Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan Bartınspor'un kongresi Belediye Cep Sinemasında gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Fahrettin Fırıncıoğlu yeniden Bartınspor Kulüp Başkanlığı'na seçildi.

Bartınspor'da Fırıncıoğlu güven tazeledi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bartınspor, 15 gün önce kongre gerçekleştirmek için Bartın Valiliği aracıyla İçişleri Bakanlığı’na yaptığı izin başvurusunda yanıt aldı. Bu gelişmelerin ardından Bartınspor 19 Eylül’de kongrenin yapılacağını duyurdu. Kulüp, olağan kongresini yapma izni alan Bartınspor 19 Eylül Cumartesi günü Belediye Cep Sinemasında kongresini gerçekleştirdi. Kongreye CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Bartınspor Eski Başkanı Mehmet Somaklı, STK temsilcileri, üyeler ve davetliler katılırken kongrenin Divan Başkanlığını ise Güngör Demirci Yaptı. Kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan kurulu üyeleri seçildi.

 Covid-19 önlemleri kapsamında gerçekleştirilen kongrenin açılışında konuşma yapan Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Karaman, geçtiğimiz Ocak ayında seçilen yönetim 8 ay başarılı bir şekilde görevlerini yürüttüklerini belirtti. Zor bir süreçten geçtiklerini belirten Karaman, pandemi nedeniyle liglerin tescil edildiğini ve yeni sezon için kadro planlamasını yaptıklarını ifade etti. Dilek ve temenni bölümünde kongrede konuşma olmadı ve ardından tek liste ile gidilen seçimde Fahrettin Fırıncıoğlu yeniden Bartınspor Kulüp Başkanı seçildi. Fahrettin Fırıncıoğlu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu:  

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Fahrettin Fırıncıoğlu, Kemal Camcı, M. Talha Gizli, Altan Işık, Yıldıray Güngörür, Coşkun Altay, Candemir Yazıcı, Erdi Akpürçek, Emrah Taşdemir, Halil Gün, Kayhan Şeker, Murat Atılgan, Murat Karaman, Murat Yılmaz, Murat Yıldırım, Mehmet Yürekyakan, Orhan Tabak, Ozan Çınçın, Sabri Özadıç, Serkan Yurtaçan, Sefai Kanmaz, Yüksel Tekin.

 Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

 Erhan Somaklı, Sezer uslu, Adnan Aktekin, Mehmet Osman Menteş, İlker Yıldırım

Denetleme Kurulu Asil Üyeler

Aykut Oktay Ulu, Orhan Ölçek, Hüseyin Çalıkoğlu

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

Asım Çiftçi, Halil Kef, Keramettin Şenkal

Disiplin Kurulu Asil Üyeler

 Tacettin Halıcıoğlu, Kadircan Yaman, Saffet Akyüz

Disiplin Kurulu Yedek Üyeler

 Barış Özkan, Bender Topçu, İsmail Kalafat

ASKF Asil Üye

 Fahrettin Fırıncıoğlu, Murat Karaman, Halil Gün

ASKF Yedek Üye

Sefai Kanmaz, Kadircan Yaman, Şennur Berber