Bartınspor'da Baladin dönemi başladı

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Koronavirüs sebebiyle görevinden istifa eden Bartınspor Teknik Direktörü Sadık İşcanolu yerine kariyerli teknik adam Gökhan Baladin getirildi.

Bartınspor'da Baladin dönemi başladı

 

Bu sezon başında Bartınspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Sadık İşcanoğlu henüz lig başlamadan görevinden ayrıldı. Bir süredir Covid-19 tedavisi gören Sadık İşcanoğlu geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yönetime istifasını sundu. Ligin başlamasına sayılı günler kala kırmızı-siyahlı ekipte bir dönem hızlıca sona erdi.71 yaşındaki tecrübeli teknik adam Covid-19 salgın hastalığına yakalanmıştı. Kırmızı-Siyahlı Yönetim teknik direktör arayışlarını hız verdi ve tecrübeli teknik adam Gökhan Baladin’le anlaşarak sözleşme imzaladı. Uzun yıllar profesyonel kulüplerde forma giyen başarılı teknik adam, teknik direktör olarak ta bir çok takımda görev yaptı. 2015-2016 sezonunda Paşabahçespor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam Gökhan Baladin aynı grupta Bartınspor’a rakip olmuştu. Sezonunda 24.haftasında olaylı Paşabahçe-Bartınspor karşılaşması temsilcimizin 1-0 üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

34 kez Süper Ligde oynadı

1966 doğumlu tecrübeli teknik adam Gökhan Baladin, alt yapı eğitimi aldıktan sonra futbolculuk kariyerinde bir çok önemli kulüplerde forma giydi. Profesyonel futbolculuk kariyerinde orta saha pozisyonunda Konyaspor, Düzcespor, Erdemirspor, Beylerbeyispor, Üsküdar Anadoluspor, MKE KIrıkkalespor, Saran Keskinspor, ve KDZ Ereğli Belediyespor takımlarında 34 kez Süper Lig, 124 kez 2.Lig, 84 kez 3.Lig ve 8 kez de Türkiye Kupasında forma giyen 39 kez de fileleri havalandırdı.

Gökhan Baladin kimdir?

22 Haziran 1966 Zonguldak doğumlu olan Gökhan Baladin antrenörlük hayatına 2008 yılında Çubukspor’da başladı. Sonrasında Kanlıcaspor, Fatih Karagümrükspor’da görev alan tecrübeli teknik adam bir sezonda Beykoz 1908 A.Ş, ’şi çalıştırdı. Sonrasında Sancaktepe Belediyespor’da U19 Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu unvanıyla iki sezon görev yapan başarılı teknik adam 2016 yılında BAL ligi ekiplerinden Paşabahçespor’da görev aldı. Tecrübeli teknik adam 2017-2018 sezonunda Soğuksu, 2018-2019 sezonunda yılında Kuştepe Spor’u çalıştırdı. Daha sonraki yıllarda İstanbul Mesudiyespor’da görev yapan Baladin bir dönem TFF Milli Takımlar Akademi Ligleri İzleme Komitesinde de görev yaptı. Kariyerinde başta süper lig ekipleri olmak üzere bir çok önemli takımda forma giyen tecrübeli teknik adam Gökhan Baladin, teknik direktörlükte de önemli kulüplerde görev yaptı. Kariyerli teknik adam Gökhan Baladin 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bartınspor’da görev yapacak.

BAL Ligi mayıs ayına kaldı

Öte yandan Covid-19 pandemisinin son günlerdeki seyri üzerine Bölgesel Amatör Lig maçlarının oynatılması ile ilgili TFF Sağlık Kurulu tarafından değerlendirme yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, "Yeni tedbirleri zorunlu kılan mevcut süreçte, gerek şartların elverişli olmadığı gerekse 266 takımın katılımının söz konusu olduğu lig organizasyonunun yeni riskler taşıdığı konusunda Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır. Bu kapsamda, daha önce 17 Nisan’da başlatılması planlanan Bölgesel Amatör Lig'in sağlık şartları uygun olduğu takdirde Mayıs ayının son haftası başlatılması uygun bulunmuştur. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur" denildi.