Bartınspor Ankara deplasmanından eli boş döndü

Pursaklar maçından 3-0 mağlup ayrıldı

Bartınspor  Ankara deplasmanından eli boş döndü

Haber Merkezi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Bartınspor, 3 puan için gittiği Ankara deplasmanında Pursaklar Belediyespor ile oynadığı maçtan 3-0 mağlup ayrıldı. Bağcılar maçı sonrası Teknik Direktör Ahmet Özen’le yollarını ayıran kırmızı-beyazlı ekip, 16.hafta deplasmanda karşılaştığı Pursaklar Belediyespor karşısında aldığı yenilgi ile üst üste ikinci maçından mağlubiyetle ayrıldı.

Hafta içi erteleme maçında Bağcılarspor karşısında aldığı yenilgi sonrası teknik direktör Ahmet Özen’le yollarını ayıran Bartınspor, 16.hafta deplasmanda Pursaklar Belediyespor’a konuk oldu. BAL Ligi 11.Grup’ta mücadele eden ve ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamayan Bartınspor, 29 Ocak Pazar günü  deplasmanda Ankara temsilcisi Pursaklar Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Hafta içinde BağcılarspoR2a yenilerek şampiyonluk şansını yütiren Bartınspor, Pursaklar Belediyespor karşısında 90 dakika canla başla mücadele etti. Ankara Pursaklar Saray Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Recep Buğra Çetin yönetti. Karşılaşmanın ilk çeyrek bölümünde iki ekipte kontrollü bir oyun sergiledi. İlk çeyreğin ardından maça ağırlığını koyan ev sahibi ekip 18.dakikada geliştirilen atakta Emrah Tutum’un attığı golle 1-0 öne geçti. Deplasmanda 1-0 geriye düşen kırmızı-siyahlı ekip beraberlik golü için yüklendi. Geri kalan dakikalarda oyunun büyük bölümünü rakip yarı alanda oynayan kırmızı-siyahlı ekip girilen pozisyonlardan sonuç alamadı ve ilk 45 dakika Pusaklar Belediyespor’un 1-0 üstünlüğüyle bitti.İ kinci yarıya etkili başlayan Bartınspor  üst üste ataklarla rakip kalede gol aradı. Tempoyu sürekli artırarak rakip kalede gol arayan Bartınspor bu yarıda önde baskı yapıp, Pursaklar Belediyespor’u hataya zorladı. İkinci yarı  baskılı bir oyun sergileyen Bartınspor bu yarıda da fazla pozisyon üretti. Pursaklar Belediyespor ise ayağa çabuk paslarla Bartınspor’un presini dağıtmaya çalıştı. İkinci bölgede takımların top kayıpları vardı.   Karşılklı taktik fauller de maçın temposunu düşürünce temsilcimiz pozisyona girmekte zorlandı. Maçın son yarım saatinde Ufuk Koç ve Emrah Çetin’in oyuna dahil olmasıyla biraz daha baskılı oynayan Bartınspor rakip kalede girilen pozisyonlardan sonuç alamadı. Ev sahibi ekip Pursaklar Belediyespor maçın son bölümünde etkili kontarataklar geliştirdi. Rakipten kaptıkları topları organize ataklara çeviren Pursaklar Belediyespor 80 ve 90.dakikada Arda Ağırkan ile 2 gol daha buldu  ve  karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

3 GOLE ENGEL OLAMADI

Teknik Direktörsüz olarak sahaya çıkan Bartınspor 90 dakika kulübede bir teknik adamın yokluğunu 90 dakika boyunca hissetti. Teknik Direktörden yoksun sahaya çıkan kırmızı-siyahlı ekip, baskılı bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan 3-0 farklı bir yenilgi ile ayrıldı. Her iki yarıda da bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Bartınspor etkili oyun sergilemesine rağmen atılan 3 gole engel olamadı. 5 günde oynadığı iki maçı kaybeden kırmızı-siyahlı ekip zirvenin çok uzağında kalırken 3.lig umutlarını gelecek seneye bıraktı. Pursaklar Belediyespor karşısında aldığı yenilgi ile 21 puanda kalan Bartınspor lider Modafenspor ile olan puan farkı da 17’ye yükseldi. Bu sezon şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Bartınspor ligin 17.haftasında kendi sahasında  Keçiören Belediyesi Bağlumspor’u konuk edecek. Grubun lideri  Modafenspor 16.hafta  kendi evinde karşılaştığı Bağcılarspor’u 3-1 yenerek liderliğini devam ettirdi. Öte yandan BAL Ligi 11.grupta 16.hafta oynanması gereken   Geredespor- Zeytinburnu 1957, Krd.Ereğli Belediyespor- Yunusemrespor ve Akçakocaspor- Beyköy Belediyespor karşılaşmaları olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.