Bartın heyeti TPAO'yu ziyaret etti

Bartın Valisi Sinan Güner beraberinde TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile birlikte Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin'i ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye'nin en büyük milli projelerinden olan Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi ile ilgili detaylar görüşülerek, ilimizde ve bölgemizde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bartın heyeti TPAO'yu ziyaret etti

Bartın heyeti TPAO’yu ziyaret etti

Bartın Valisi Sinan Güner beraberinde TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile birlikte Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin’i ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye'nin en büyük milli projelerinden olan Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi ile ilgili detaylar görüşülerek, ilimizde ve bölgemizde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bartın Valisi Sinan Güner beraberinde TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile birlikte Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin’i ziyaret etti.

 

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Genel Müdür Yardımcıları M.Ferruh Akalın, Zühtü Batı, Ahmet Türksoy, Abdurrahman Tiryaki’ye gerçekleştirilen ziyarette TPAO’nun Filyos Endüstri Bölgesindeki yatırımları hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyarette Bartın heyeti tarafından Bartın olarak bu yatırımlara verilmek istenen katkı ve destekler dile getirildi.

 

Yapılan toplantıda Bartın heyeti şehrimizin yatırım alanları ve olanakları ile ilgili bilgileri aktarıp, TPAO yetkilileri ile Sakarya Gaz Sahası genişleme projesi çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Bartın heyeti TPAO'yu ziyaret etti
Bartın heyeti TPAO'yu ziyaret etti
Bartın heyeti TPAO'yu ziyaret etti
Bartın heyeti TPAO'yu ziyaret etti