Bartın Dernekler Federasyonu'ndan CHP'ye ziyaret

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Mehmet Yılmaz, İstanbul'daki Bartınlılar Dernek Başkanı Şükrü Yavuzaslan, Drahnader Başkan Vekili Hilmi Yılmaz ve Bartın Şehit ve Gaziler Derneği başkanı Ekrem Altunok CHP Bartın İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bartın Dernekler Federasyonu'ndan CHP'ye ziyaret

 

 

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Mehmet Yılmaz, İstanbul'daki Bartınlılar Dernek Başkanı Şükrü Yavuzaslan, Drahnader Başkan Vekili Hilmi Yılmaz ve Bartın Şehit ve Gaziler Derneği başkanı Ekrem Altunok CHP İl Başkanı Selim Karakaş ve İlçe Başkanı Nazif Çomak’ı ziyaret etti.

 

BARFED Başkanı Yılmaz ziyarette yaptığı açıklamada, "Bartın halkımızı ve Bartın sevenleri bir aile güzelliği ile tek çatı altında, güzel ve faydalı organizasyonlarda buluşturabilmek; eğitime, spora, sosyal aktivitelere gönüllülük şartıyla destek olabilmek, birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla 2008 yılında Kurulan Sivil Toplum Kuruluşu BARFED 40 derneği bünyesinde barındırmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte yapacağımız yeni faydalı çalışmalarla Bartın'ın İstanbul ve dışarıda tanıtımını sürdüreceğiz."dedi.

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak ise, "Bartın'ın tanıtımı için yapılacak çalışmalarda Cumhuriyet Halk partisi olarak desteklerimizi vereceğiz." açıklamasında bulundu.