Bartın'da yol çalışmaları tam gaz

Bartın'daki yol çalışmalarıyla ilgili bilgi veren AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, Bartın-Kurucaşile yolunda çalışmalar son hızla devam ettiğini ve Kozcağız- Kumluca yolu Kozcağız Baraj geçişini tamamlamak üzere olduğunu söyledi. Bartın-Arıt-Aydınlar yolunun m üçüncü etabı olan Çöme Boğazı-Bartın arasında çalışmaların da devam ettiğini ifade eden Tunç Amasra Hükümet Konağının da temelinin atıldığını kaydetti.

Bartın'da yol çalışmaları tam gaz

 

Bartın’daki yol çalışmalarıyla ilgili bilgi veren AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç, Bartın-Kurucaşile yolunda çalışmalar son hızla devam ettiğini ve Kozcağız- Kumluca yolu Kozcağız Baraj geçişini tamamlamak üzere olduğunu söyledi. CHP ve ortağı partilerin yapılan yatırımları “paraları betona gömüyorsunuz” diyerek karalamaya çalışsa da milletin her şeyin farkında olduğunu ifade eden Tunç, “Bartın-Kurucaşile yolunda çalışmalar son hızla devam ediyor.  Yol medeniyettir, ticarettir, turizmdir, gelişmedir, kalkınmadır, iştir, aştır.  CHP ve ortağı partiler “paraları betona gömüyorsunuz” diyerek bu dev yatırımları karalamaya çalışsa da milletimiz her şeyin farkındadır, memleketimizin gelişmesi için gerekeni yapmaya devam edeceğiz.  Bartın-Kurucaşile yolunda Karaman köyümüze kadar ulaşıma açmak için acele ediyoruz. Tüneller, viyadükler, köprüler tamam, asfalt çalışmaları son hız devam ediyor.  Tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum” dedi.

“Kozcağız Baraj geçişi tamamlamak üzere”

Kozcağız- Kumluca yolu Kozcağız Baraj geçişini tamamlamak üzere olduğunu ve Bartın-Arıt-Aydınlar yolunun m üçüncü etabı olan Çöme Boğazı-Bartın arasında çalışmaların da devam ettiğini dile getiren Yılmaz Tunç,  Bartın-Arıt-Aydınlar yolunun ilk etabı olan Aydınlar-Arıt arası tamam. İkinci etabı Arıt-Çöme boğazı arası tamam. Şimdi c son hız devam ediyor. Arıt 2 Köprüsü ve Arıt 3 Köprüsü tamamlandı, Arıt 1 Köprüsü de yakında tamamlanacak.  Kozcağız- Kumluca yolu Kozcağız Baraj geçişini tamamlamak üzereyiz. Çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Amasra Hükümet Konağının temeli atıldı

Amasra Hükümet Konağının da temelinin atıldığını kaydeden Yılmaz Tunç, “29 Haziran 2020 tarihinde ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalanan Amasra Hükümet Konağı’nın hafriyat çalışmalarının ardından temeli atılarak inşaatıma başlandı.  Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olan Amasra Hükümet Konağı bodrum, zemin ve iki kat olmak üzere 4 bin 210 metrekare kullanım alanından oluşacak. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle temel atma töreninin gerçekleştirilemediği Amasra Hükümet konağının yapım işi ağustos 2021 tarihinde tamamlanacak” ifadelerinde bulundu.

 

 

Bartın'da yol çalışmaları tam gaz
Bartın'da yol çalışmaları tam gaz
Bartın'da yol çalışmaları tam gaz
Bartın'da yol çalışmaları tam gaz
Bartın'da yol çalışmaları tam gaz
Bartın'da yol çalışmaları tam gaz