Baltayı eline aldı, karla mücadeleye katıldı

Bartın'ı etkisi altına alan kar yağışı dolayısıyla tüm kurumlar, karla mücadele çalışmaları yaparken Karayolları 156. Şube Şefliğinde sorumluluk alanındaki yol ağlarında çalışmalar gerçekleştiriyor. Karayolları 156. Şube Şefi Serkan Akyüz de karla mücadele çalışmalarını bizzat takip ediyor.

Baltayı eline aldı, karla mücadeleye  katıldı

Bartın’ı etkisi altına alan kar yağışı dolayısıyla tüm kurumlar, karla mücadele çalışmaları gerçekleştiriyor. İl Özel İdaresine bağlı ÖZKARKOM ekipleri köylerde, Bartın Belediyesine bağlı BAHMER de kent merkezinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. ÖZKARKOM ve BAHMER gibi karla mücadele eden Karayolları 156. Şube Şefliği de Bartın’da sorumluk alanındaki yollarda ulaşımın aksamamı için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ekiplere yardım için baltayı eline aldı

Karayolları 156. Şube Şefi Serkan Akyüz de karla mücadele çalışmalarını bizzat takip ediyor. Bu kapsamda Bartın-Karabük yoluna yürütülen çalışmalara katılan Şef Akyüz, sadece araçların ve çalışmaların koordinesini sağlamakla kalmadı. Baltayı eline alan Serkan Akyüz, kar dolayısıyla yola devrilen ağların yoldan kaldırılması için de ekiplere yardım etti. Öte yandan kar dolayısıyla Karayollarına bağlı yollarda,  herhangi bir kapalı yolun olmadığı öğrenildi.