Balık, Basın Bayramını kutladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, bir mesaj yayınlayarak 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

Balık, Basın Bayramını kutladı

Başkan Halil Balık mesajında şunları söyledi:

“Basın yayın kuruluşları toplumun doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından son derece önemli kurumlarımızdır. Bu kurumları ayakta tutan görevini bu anlayışla, fedakârlıkla yürüten değerli basın-yayın çalışanları ise bu kurumların isimsiz kahramanlarıdır.

Halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetin oluşturulması için çalışan basın mensuplarımız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da olup bitenleri doğru ve tarafsız bir şekilde haber vererek, şehrimizin ve ülkemizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmaya devam edeceklerine inancımız tamdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle basında sansürün kaldırılışının yıldönümünde, böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için büyük özveriyle çalışan; yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, görev başında hayatlarını kaybeden Gazetecilerimizi ve Basın çalışanlarımızı rahmetle anıyorum.”