BAKKA, Açık Çağrı Bilgilendirme Grupları oluşturuyor

​​​​​​​Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgedeki paydaşlarının proje yazma kapasitesinin geliştirilmesi, fon kaynaklarından yararlanma oranının arttırılması ve yeni işbirlikleri tesis edilmesine teşvik etmek amaçlı faaliyetlerini genişletiyor. Bu çerçevede BAKKA tarafından açık teklif çağrılarına ilişkin çevrimiçi bilgilendirme grupları oluşturulması planlanıyor.

BAKKA, Açık Çağrı Bilgilendirme Grupları oluşturuyor

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgedeki paydaşlarının proje yazma kapasitesinin geliştirilmesi, fon kaynaklarından yararlanma oranının arttırılması ve yeni işbirlikleri tesis edilmesine teşvik etmek amaçlı faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda başvuruya açık fon kaynaklarına yönelik https://www.bakka.gov.tr/destekler/dis-kaynakli-fonlar sayfası üzerinden özet bilgilendirme ve kurum/kuruluşların ilgili sayfalarına yönlendirme yapılmakta, fon çağrısına çıkan kurum kuruluşların temsilcilerinin katılımları ile çevrimiçi bilgilendirme seminerleri düzenleniyor.

 

Ayrıca takip edilen çağrılara yapılacak başvuruların kalitesini arttırmak amacıyla da proje döngüsü yönetimi eğitimleri gerçekleştiriliyor. Bu faaliyetlere ek olarak BAKKA tarafından belirtilen amaçlar doğrultusunda açık teklif çağrılarına ilişkin çevrimiçi bilgilendirme grupları oluşturulması planlanıyor.

BAKKA tarafından yapılan açıklamada bu gruplarda paylaşılacak olan içeriklerde çağrıya ilişkin uygun başvuru sahipleri, son başvuru tarihi, bütçe bilgileri verilip başvuru sayfası ve detaylı bilgi için yönlendirmelerin yapılacağı belirtildi.