Bakan Soylu, AK Parti teşkilatıyla istişarede bulundu

AK Parti İl Başkanlığının haftalık olarak düzenlediği çevrimiçi istişare toplantılarının bu haftaki konuğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. Bakan Soylu Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilen toplantıda ülkenin hedeflerine emin adımlarla ilerleyebilmesi için teşkilat çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Bakan Soylu, AK Parti teşkilatıyla  istişarede bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında Bartın teşkilatı ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda önceki il Başkanları Sinan Öztabak, Yakup Ulupınar, Yaşar Arslan, Hüseyin Manav, il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri tam kadro yer aldı. Toplantının açılışından konuşan İl Başkanı Turhan Kalaycı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başarılı çalışmalarını yakından ve gururla takip ettiklerini belirterek, Bakan Soylu’ya teşekkür etti. Bakan Soylu’nun özellikle terör örgütlerine karşı verdiği başarılı mücadeleye dikkat çeken Başkan Kalaycı, “Sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yaptığı konuşmada, Bartın teşkilatı ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Soylu: “Çok büyük bir mücadele veriyoruz”

Teşkilat çalışmalarının önemine dikkat çeken Bakan Soylu, kendisinin de siyasete teşkilatlardan başladığına dikkat çekti. Bakan Soylu, teşkilatların sahada gerek partiye üye olanları, gerekse de gönüllü olarak AK Partiyi destekleyenleri ziyaret ederek gerçekleri ve AK Parti iktidarının hedeflerini dile getirmelerini istedi. Bakan Soylu, “Teşkilatlarımız aktif bir şekilde çalışmalı, ülkemizin hedeflerini, partimizin çalışmalarını en iyi şekilde vatandaşlarımıza duyurmalı. Çok büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi ne kadar doğru anlatırsak ülkemizin geleceği o kadar aydınlık olur” dedi.

“Hiçbir engel bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır”

Konuşmasında, Cumhur İttifakının önemine de değinen Bakan Soylu, büyük ve güçlü Türkiye yolunda daha geniş kitlelerle hedeflere yürümenin memnuniyetini yaşadıklarını aktardı. AK Parti ile MHP’nin ülkenin bölünmez bütünlüğü, toplumun refahı ve hedefleri için ortak mücadele sergilediğini ifade eden Bakan Soylu, “Mücadelemiz vatandaşlarımızın daha huzurlu ve daha refah bir ülkede yaşamadır. Cumhur ittifakı ile de bu hedeflerimize ulaşacağız. Hiçbir engel bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır” şeklinde konuştu.

“Türkiye için parti olarak çok çalışmaya ihtiyacımız var” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sergilediği liderliğe de dikkat çeken Bakan Soylu, “2002 yılında umut olarak iktidara gelen Recep Tayyip Erdoğan’ın hem ülkenin hem de çok sayıda ülkenin umudu olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararlı ve güçlü siyaseti sayesinde ülkenin çağ atladığına da dikkat çeken Bakan Soylu, önümüzdeki süreçte ve 2023 seçimlerinin ardından da Türkiye’nin kararlı yürüyüşünü Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde sürdüreceğini aktardı. Bakan Soylu, “AK Parti ailesi olarak 2023 hedeflerimiz için, 2053, 2071 hedeflerimiz için, güçlü Türkiye, dünyada söz sahibi Türkiye için parti olarak çok çalışmaya ihtiyacımız var. Bunun için yorulmadan, ilk günkü gibi nasılsak aynı şekilde mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bakan Soylu 200’ü aşkın partilinin katıldığı toplantıda, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.  Bakan Soylu ayrıca Başkan Kalaycı’nın Bartın ziyareti teklifini de kabul ederek, 4 ya da 5 ay içinde Bartın’ı ziyaret etme sözü verdi.