AYNI YOL YİNE KAZA

17 kişinin yaralandığı, 2 kişinin de hayatını kaybettiği otobüs kazasının ardından Esenyurt mevkiinde aynı noktada bir kaza daha meydana geldi. Islak yolda kayan kamyonet devrilirken kazada bu kez can kaybı yaşanmadı. Otobüs kazasından 2 gün sonra aynı yolda ve aynı noktada yaşanan bu ikinci kaza 'Kazaların sebebi şoför hatası mı yoksa kazalar yoldan mı kaynaklanıyor?' sorusunu akıllara getirdi.

AYNI YOL YİNE KAZA

 

17 kişinin yaralandığı, 2 kişinin de hayatını kaybettiği otobüs kazasının ardından Esenyurt mevkiinde aynı noktada bir kaza daha meydana geldi. Alınan bilgilere göre; bugün sabah saatlerinde M. B. idaresindeki 34 BA 0293 plakalı kamyonet, yolun ıslak ve kaygan olması dolayısıyla kontrolden çıkarak devrildi. M.B’nin hafif yaralandığı kazada bu kez can kaybı yaşanmadı.  Kazanın, otobüs kazasından 2 gün sonra aynı noktada yaşanması ise dikkat çekti. Otobüs kazası sonrasında “kazaların sebebi yol” iddialarının gündemde olduğu esnada yaşanan bu kaza “Acaba iddialar doğru mu? Kazaların sebebi yol mu?” sorusunu akıllara getirdi. 

2 gün önce MHP otobüsü devrilmişti

MHP’nin Ankara Bölge İstişare Toplantısına gitmek için Bartın’dan Ankara’ya hareket eden otobüs, Bartın’dan 14 kilometre uzaklıkta Esenyurt Mevkiinde yoldan çıkarak devrilmişti. MHP Bartın Teşkilatını taşıyan otobüsün içinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’de bulunuyordu. İddialara göre yolun kaygan olması dolayısıyla yaşanan kazada Ahmet Kömeç ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi, İş İnsanı Murat Sevilmiş hayatını kaybetmişti. Cemal Akın da dahil 17 kişi ise yaralanmıştı.

Akmanlar’daki kazada 3 kişi hayatını kaybetmişti

Otobüs kazasından yaklaşık 2 hafta önce inse aynı yolda bu kez Akmanlar mevkiinde bir kaza daha meydana gelmişti. İddialara göre; Ankara- Bartın seferini yapan 50 DK 316 plakalı yolcu otobüsü Akmanlar rampasında kontrolden çıkmıştı.  Yolun kaygan olması nedeniyle karşı şeride geçen otobüs, karşı yönden gelen 40 BD 498 plakalı otomobille çarpışmıştı.  Kazada, otobüs şoförü Halit Uğur ile otomobilde bulunan komiser yardımcısı Uğur Özdemir ve eşi Emine Özdemir hayatını kaybetmişti.

 

 

 

 

AYNI YOL YİNE KAZA
AYNI YOL YİNE KAZA
AYNI YOL YİNE KAZA
AYNI YOL YİNE KAZA
AYNI YOL YİNE KAZA