Aydın ailesinin acı günü

Bartın Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Bartınspor Eski Başkanı Ercan Aydın'ın annesi Nazire Aydın, tedavi gördüğü Elazığ Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Nazire Aydın, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın ailesinin acı günü

Bartın Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Bartınspor Eski Başkanı Ercan Aydın’ın annesi Nazire Aydın, tedavi gördüğü Elazığ Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Nazire Aydın, ailesinin ve sevenlerinin göz yaşları arasında memleketi Elazığ’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Anne Aydın aile kabristanına defnedilirken Ercan Aydın annesinin vefatıyla yaşadığı üzüntüyü sosyal medya hesabından “Anneniz kaç yaşında olursa olsun lütfen değerini bilin! Onu kaybettikten sonra hiçbir sözün anlamı kalmıyor. Dün hayatımda öyle bir damar koptu ki anlatmak mümkün değil. Mekanın cennet olsun benim melek yüzlü annem” sözleriyle paylaştı. Aydın ayrıca koronavirüs tedbirlerinden dolayı taziye ziyaretleri de alamadıklarını belirtti.

Bartın Hergün Gazetesi olarak Merhume Nazire Aydın’a Allah’tan rahmet, Aydın ailesine  ve sevenlerine de baş sağlığı diliyoruz.