Asma'dan Hergün'e kutlama ziyareti

Araştırmacı-Yazar Çetin Asma, kuruluşunun 13. Yılı olması dolayısıyla Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'ı ziyaret etti. Ziyarette yerel gazetelerin bölge halkının sesi, kulağı ve gözü olduğunu ifade eden Asma, yapılan haberlerle gazetelerin aynı zamanda o bölgenin tarihini de kaleme aldığını söyledi.

Asma'dan Hergün'e kutlama ziyareti

Araştırmacı-Yazar Çetin Asma, kuruluşunun 13. Yılı olması dolayısıyla Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’ı ziyaret etti.  Cumhurcan Sinoplu'nun da olduğu ziyarette yerel gazetelerin bölge halkının sesi, kulağı ve gözü olduğunu ifade eden Asma, “Öncelikle gazetenizin kuruluşunun 13. Yılını kutluyor ve başarılarla dolu daha nice 13 yıllar geçirmenizi temenni ediyorum. Umarım bundan sonraki yayın hayatınızı da bundan önce olduğu gibi doğru, tarafsız ilkeli, objektif habercilik anlayışından ödün vermeden devam ettirirsiniz. Yerel gazetelerimiz sadece o bölge halkının sesi, kulağı ve gözü değil. Aynı zamanda yaptıkları haberlerle de bölgenin tarihini de kaleme alıyorlar. Yayınladığınız her sayı aslında tarihe düşülen bir not. Bunun için Bartın’daki diğer gazetelerimiz gibi sizin de gönlümüzde önemli bir yeriniz var” dedi.

Nihal Karaman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çetin Asma’ya ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür etti.