ASKF'DEN Naci Yılmaz'a hayırlı olsun ziyareti

Başarılar diledi

ASKF'DEN Naci Yılmaz'a hayırlı olsun ziyareti

Haber Merkezi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Futbol İl Temsilcisi Esat Günaydın  hafta sonu oynanan Modafen maçı öncesi Bartınspor Teknik Direktörü Naci Yılmaz’ı ziyaret etti.

 Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Futbol İl Temsilcisi Esat Günaydın  hafta sonu oynanan Modafen maçı öncesi Bartınspor Teknik Direktörü Naci Yılmaz’ı ziyaret etti. Boğaz Tesislerinde gerçekleşen ziyarette Altınçubuk ile birlikte  Futbol İl Temsilcisi Esat Günaydın, Bartınspor Kulüp Müdürü Şennur Berber, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Naci Yılmaz, Yardımcı antrenör Osman Ateş ve kulüp çalışanları yer aldı. Altınçubuk, Bartınspor’un Bartın  için çok önemli bir noktada olduğunu ifade ederek Modafen ile oynayacakları maçta başarılar diledi.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Bartınspor, 11 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Modafen ile karşı karşıya geldi. Modafen maçı öncesi Bartınspor ‘a, Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) moral ziyaretinde bulundu. Boğaz Tesislerinde gerçekleşen ziyarete, Bartın Amatör Spor Kulüpleri federasyonu genel Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk, Bartınspor’da önceki hafta göreve başlayan Teknik Direktör Naci Yılmaz ve ekibine yeni görevinde başarılar diledi.

“BARTINSPOR KULÜBÜNÜN YANINDAYIZ”

Bartınspor Bartın  şehrini  BAL Liginde temsil ettiğini belirten Altınçubuk; “ Bartınspor  her sezon lige 3.lig hedefi ile başlıyor. Bu sezon da aynı hedef doğrultusunda lige başladı. Bazen istenilen sonuçlar alınamıyor. Bartınspor geçen sezon ligde şampiyonluğu son haftaya kadar sürdürdü. Maalesef şampiyonluğu elde edemedi. Bartınspor bu sezon çok iyi kadro kurmasına rağmen istediği başarıyı yakalayamadı. Sabretmek lazım. İyi bir planlama ile gelecek sezonun hazırlığı  şimdiden  yapılmalı. Naci Yılmaz hocam 3 yıl önce maliyeti düşük bir takımın başına geldi ve ligin ilk yarısında başarılı oldu. Ligin ilk yarısında 11 hafta liderlikte yer aldı. Başarılı iken  Naci Hoca’nın gönderilmesi yanlıştı. Biz o zamanda bu konuda açıklama yaparak eleştiride bulunmuştuk. Naci hocamız bu kez takım hedefinden uzaklaştığı dönem geldi. Naci hoca ile birlikte artın yeni bir sayfa açmak gerek. Gelecek yıl Naci hoca ile 3.lig hedefine ulaşacağımıza inanıyorum. Naci hocam tecrübeli bir teknik adam. Bir çok takımı şampiyon yaparak hedefine ulaştırmayı başardı. İnşallah Bartınspor’umuzu da başarıya ulaştıracaktır. Yeter ki Naci hocamıza ve teknik ekibine güvenelim. Gerek federasyonumuz, gerekse amatör takımlarımızın kulüp başkanları, yöneticilerimiz olsun Bartınspor’un bir an önce profesyonel lige çıkmasını arzu ediyor .Bu konuda ASKF olarak bize düşen görev neyse yapmaya hazırız. Biz federasyon olarak her zaman Bartınspor Kulübünün yanındayız” dedi.