Arslan köy ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemek ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla merkeze bağlı Hacıosmanoğlu, Büyükkızılkum, Hatipler, Küçükkızılkum ve Kızılelma köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Arslan köy ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemek ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla merkeze bağlı Hacıosmanoğlu, Büyükkızılkum, Hatipler, Küçükkızılkum ve Kızılelma köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaretlerde İl Jandarma Komutan V. J. Yb. Mustafa Alptuğ Aydınlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Orman İşletme Müdürü Temel Nadir, İdare ve Denetim Müdür V. Okan Utuş ile BEDAŞ ve TELEKOM yetkilileri hazır bulundu.

Köylerin genel durumu ve sorunları hakkında muhtarlardan bilgi alan ve vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek isteklerini not alan Vali Arslan, ilgili kurum müdürlerine iletilen taleplerin değerlendirilmesi ve takip edilmesi yönünde talimat verdi.

Şehit ailesine ziyaret

Nurtaç Arslan, şehit J. Er Ahmet Seçen’in Karaköy Mahallesinde yaşayan ailesini de ziyaret etti.  Şehit ailesi ile yakından ilgilenen Arslan, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak devletimizin şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olacağını ifade etti.

İŞKUR ve BEDAŞ’a ziyaret

Nurtaç Arslan aynı zamanda  kurum ziyaretleri kapsamında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile BEDAŞ İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak ve BEDAŞ İşletme Müdürü Ali Fuat Aslan’dan yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.