Arıt'ta off-road rüzgarı esecek!

Bu hafta sonunda Arıt'ta off-road heyecanı yaşanacak. Arıt Köyü Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği'nin düzenlediği 'Bartın Arıt Doğa ve Off-Road Şenliği' 3-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Arıt'ta off-road rüzgarı esecek!

Bu hafta sonunda Arıt’ta off-road heyecanı yaşanacak. Arıt Köyü Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği’nin düzenlediği “Bartın Arıt Doğa ve Off-Road Şenliği” 3-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şenliğe Bartın’ın ve çevre illerin yanı sıra Türkiye’nin değişik illerinden off-road meraklılarının akın etmesi bekleniyor.

Şenlik ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Arıt Muhtarı Satı Uzun, “Bartın Arıt Doğa ve Off-Road Şenliği” kapsamındaki etkinliklerin 3 Eylül Cuma günü Çadır Kamp’ta çadırların kurulması ile başlayacağını söyledi. 5 Eylül Pazar günü Arıt köyü şenlik alanında gerçekleştirilecek off-road etkinliğinin yanı sıra canlı müzik eşliğinde doğa içinde kamp ve piknik yapma imkanı sunan etkinliğe tüm Bartınlıları davet eden Muhtar Satı Uzun, şenlik ile amaçlarının Arıt’ın eşsiz doğasını tanıtmak, vatandaşların ilgisini bölgelerine çekmek olduğunu söyledi.