Arıt'ta bilgilendirme toplantısı

Arıt havzasında yer alan Çöpbey Köyünde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Çöpbey köyü muhtarı Muhammet Arslan bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada hizmetlerden bahsederek bu hizmetlerin hayata geçmesinde emeği olan isimlere teşekkür etti.

Arıt'ta bilgilendirme toplantısı

Çöpbey Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen açık hava bilgilendirme toplantısına AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Alışkan, Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yoldaş, Arıt havzasında yer alan köylerin muhtarları ile birlikte köy sakinlerimiz katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çöpbey Köyü Muhtarı Muhammet Arslan konuşmasında 2 yıldır köy ve mahallelerde yapılan çalışmaları sunum eşliğinde anlattı.  Arslan yaptığı sunumun ardından Çöpbey köyü ve Arıt havzasına yapılan yatırımlardaki desteklerinden dolayı; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Bartın Valisi Sinan Güner’e, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a,  AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı’ya, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin’e teşekkür etti.

Kalaycı: “Milletimizin hizmetinde olmayı sürdüreceğiz”

Arslan Çöpbey köyü ve Arıt havzasına yapılacak her yatırımın takipçisi olacaklarını da kaydederek toplantıya katılım sağlayanlara teşekkür etti. Toplantıda  köy sakinlerinin taleplerini dinleyen AK Parti İl  Başkanı Turhan Kalaycı, KÖYDES programı başta olmak üzere, il özel idaresinin bölgeye yönelik çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.  AK Parti iktidarı döneminde köylerinde daha yaşanabilir bir yer olması için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Kalaycı, “AK Parti iktidarında her alanda yaşanan büyük gelişmelerden köylerimizin de hak ettiği desteği almasını sağladık. Bartın’da da köylerimizin ulaşım, alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözümü için gerek merkezi bütçeden, gerekse KÖYDES, gerekse de İl Özel İdaremiz aracılığı ile çok sayıda sorunu çözdük, çözmeye de devam ediyoruz. Arıt bölgemizde de en önemli konuların başında gelen yol sorunumuz yakında tamamen bitecek. Arıt merkeze ulaşım olarak daha da yakınlaşacak. Gerek yüklenici firmalardan, gerekse zor arazi koşulları nedeniyle zaman zaman aksayan çalışmalarımız artık hızlı şekilde ilerliyor. Bunun yanında yine bu bölgemizde yaşayan insanlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı adımları da hızlı bir şekilde atmayı sürdüreceğiz. AK Parti milletinin yanındadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde millet sevdamız devam ediyor ve edecek. AK Parti olarak milletimizin hizmetinde olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Açık hava bilgilendirme toplantısı protokol üyelerinin konuşmaları ve çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.