Altınçubuk'tan Naci Hoca'ya çiçek

Başarılar diledi

Altınçubuk'tan Naci Hoca'ya çiçek

Haber Merkezi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Bartınspor, 17.hafta maçında kendi sahasında Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazandı. Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk karşılaşma öncesi, yeni Teknik Direktör Naci Yılmaz’a çiçek takdim ederek başarı dileklerinde bulundu.

Bartınspor’un Yeni Teknik Direktörü Naci Yılmaz ilk maçına 5 Şubat Pazar günü  Keçiören Belediyesi Bağlum ile oynanan maçta çıktı. Bartınspor kendi evinde karşılaştığı Keçiören Bağlumspor karşısında 90 dakika mükemmel bir oyun ortaya koydu ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. Atatürk Stadı’nda Bağlum ile oynanan maç öncesi Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Genel Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk  Yeni teknik direktör Naci Yılmaz’a çiçek takdim ederek başarı dileklerinde bulundu. Altınçuk, tecrübeli Teknik Direktör Naci Yılmaz’ın Bartınspor’a hedefine ulaştıracağına inandığını söyledi.  Artınspor’a her kesimin destek vermesi gerektiğini belirten Altınçubuk yeni hocanın takıma iyi geleceğini ve başarı getireceğini ifade etti. Daha önce Bartınspor’u çalıştırdığı dönemde başarılı iken gönderildiğini belirten Altınçubuk, yönetimin, camianın ve taraftarların Naci hocaya güvenmeleri gerektiğini ifade ederek Bağlum maçında başarılar diledi.

MAÇ ÖNCESİ TATLI İKRAMI

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk, karşılaşma öncesi Bartınspor soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti. Altınçubuk, soyunma odasında teknik direktör Naci Yılmaz ve futbolculara Bağlum karşısında  başarılı olacağına inandığını belirterek takıma başarılar diledi. Turgut Altınçubuk, Bağlumspor ile oynanacak maçtan  galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi ve gönlünün Bartınspor’da yana olduğunu belirtti ve oyunculara baklava ikram etti.