Ali Özcan Aksaray'a  tayin oldu

Ali Özcan Aksaray'a  tayin oldu

Ali Özcan Aksaray’a  tayin oldu

Bartın’da  uzun yıllardır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevinde bulunan Ali Özcan'ın tayini çıktı.

Bartın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürünün yeni görev yeri belli oldu. 8 yıl sonra Aksaray’a Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak  tayini çıkan İl Müdürü Özcan Çevre Bakanlığının  (Personel Dairesi Başkanlığı) 21/02/2014 tarihli ve 2734 sayılı yazısı ile Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü V. olarak göreve başlamıştı. 31 Temmuz 2017 asaleten atanan  İl Müdürü Ali Özcan’a Bartın Hergün Gazetesi olarak yeni görev yerinde  başarılar dileriz.

Ali Özcan kimdir?

 

1973 Konya doğumlu olan Ali ÖZCAN, İlkokul ve Ortaokul öğrenimlerini Konya'da, Lise öğrenimini ise Ankara'da tamamlamıştır. Lisans öğrenimini Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde, Yüksek Lisans öğrenimini ise Aksaray Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Jeoloji Mühendisliği bölümünde, İkinci Lisans öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlamıştır.

1999-2002 yıllarında T.C. Ziraat Bankası'nda görev yapmıştır.

2002-2003 yıllarında Eskişehir Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde Mühendis olarak görev yapmıştır.

2003-2011 yıllarında Konya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde Mühendis, Proje Şube Müdürü, İmar,İskan ve Kooperatifler Şube Müdürü, İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2011-2014 yıllarında Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde Altyapı Hizmetleri ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü, Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü, İmar ve Planlamadan Sorumlu Şube Müdürü, Yapım 2. Grup Şube Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

(Personel Dairesi Başkanlığı) 21/02/2014 tarihli ve 2734 sayılı yazısı ile Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü V. olarak göreve başlamıştır.

Ali ÖZCAN evli ve 2 çocuk babasıdır.