Akın, yeni yılı kutladı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni yıl münasebetiyle mesaj yayımladı. Akın, 2021 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur, sevgi, barış ve dostluk getirmesi temennisinde bulundu.

Akın, yeni yılı kutladı

MUTLU SENELER

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni yıl münasebetiyle mesaj yayımladı. Akın, 2021 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur, sevgi, barış ve dostluk getirmesi temennisinde bulundu.

            Belediye Başkanı Cemal Akın mesajında, 2019 ve 2021 yılları arasında tüm dünyada etkili olan ve 2021 yılına da sirayet eden korona virüs salgının, sağlığın ve sağlıklı bir insan ömrünün bir kez daha çok değerli olduğunu anlamamıza vesile olduğunu ve yeni yılda herkesin sağlıklı bir yaşam sürmesi temennisini yineledi. Başkan Akın, “Son yıllarımız virüs salgını sebebiyle ciddi anlamda çok meşakkatli geçti. Salgına bağlı çok sayıda can kayıpları yaşadık ve bir kez daha hepimiz gördük ki her şeyin başı sağlık. Bartın Belediyesi olarak korona virüs salgın tehdidiyle son derece kararlı ve başarılı mücadele ettik. Dileğim Allah bir daha salgın hastalık gibi, afet ve kaza gibi sıkıntılar yaşatmasın” dedi. Belediye Başkanı Cemal Akın, “Batı Karadeniz’in incisi, yeşil ile mavinin yakıştığı nadide şehirlerden biri olan, sayısız değerlerin yanı sıra sevgi, barış ve hoşgörüsüyle tüm dünyaya örnek olan güzel Bartın’ımızda, 2021 yılında yaşanan tüm olumsuzlukları ardımızda bırakıp, yeni umutları da beraberinde getirecek olan 2022 yılını, siz değerli vatandaşlarımızla birlikte karşılayacak olmanın heyecanını yaşıyorum. 2022 yılı, belediye hizmetlerimiz açısından daha önceki yıllarda olduğu gibi gereksinimler, gelişmeler ve talepleri dikkate alarak, geleceğe yönelik projelerimizi hayata geçireceğimiz, tüm gücümüzle, üretken belediyecilik anlayışımızla çalışmaya devam edeceğimiz bir yıl olacaktır” ifadelerine yer verdi. Başkan Akın, “Her şeyden önce herkes için sağlıklı bir yıl diliyorum. Yeni yılın ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, paylaşma ruhumuzu hiç kaybetmediğimiz, toplumsal birlik ve beraberliğin egemen olduğu güzel bir yıl diliyorum. Hep birlikte nice senelere” dedi.