Akın, park alanlarındaki çalışmaları inceledi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kemerköprü Mahallesi'ne bağlı 886.Sokak ve 883.Sokak'ta gerçekleştirilen çocuk parkı çalışmalarını inceledi.

Akın, park alanlarındaki çalışmaları inceledi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu, Su ve Kanalizasyon Müdürü Emre Önder, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kemerköprü Mahallesi’ne bağlı 886.Sokak ve 883.Sokak’ta gerçekleştirilen çocuk parkı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akın, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu’ndan çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi alarak, parkların çevre düzenlemesi, yol ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Güzel Park Alanları Kazandırmış Olacağız

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın; “Göreve geldiğimiz günden buyana kent merkezimize çok sayıda park kazandırdık. Mevcut parklarımızda da iyileştirme çalışması başlatarak, modernize ettik. Vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği ve yavrularımızın da çocuk oyun gruplarında eğlenebileceği alanlar oluşturmaya çalıştık. Son olarak da Kemerköprü Mahallesi 886.Sokak ve 883.Sokak’ta çocuk parkı çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında güzel park alanları kazandırmış olacağız. İnşallah kısa sürede parklarımızı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.