Akın, koltuğu Didar'a devretti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu Şiremirçavuş İlkokulu öğrencisi Didar Çelik'e devretti.

Akın, koltuğu Didar'a devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şiremirçavuş İlkokulu Müdürü Yusuf Ünal, öğretmen Dilek Kurt Çelik, öğrenciler Aytuğ Aydınoğlu ve Didar Çelik, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek, çiçek taktim ettiler. Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu Didar Çelik devraldı. Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamasında, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız münasebetiyle Şiremirçavuş İlkokulu ziyaretimize geldi. Bayram vesilesiyle bugün ülkemizde her makama çocuklarımız oturuyor. Bunun amaç ve gayesi yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza idareciliği sevdirmek, bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir” dedi. Akın, “ Temsili Belediye Başkanımız Didar Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Sokak hayvanlarının beslenmesi, parklarda yumuşak zemin uygulamasında bulunulması ve çevre faaliyetleri ile ilgili taleplerini dile getiren kardeşim Didar’a, bu alanlarda yaptığımız çalışmalar ve yeni projelerimiz ile ilgili bilgiler verdim. Geleceğinizin teminatı çocuklarımıza daha güzel günler bırakabilmek için çalışıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile Ulusal Egemenliğimizi kazandığımız 23 Nisan 1920 Türk Milleti’nin egemen bir devlet olduğunun tüm dünyaya ilanıdır. Ulusal Egemenliğimiz ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.