Akın'dan Amasra'da esnaf ziyareti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi ve Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Amasra pazaryerinde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Akın'dan Amasra'da esnaf ziyareti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi ve Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Amasra pazaryerinde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Akın, şehirde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunarak, vatandaşların önerilerini dinledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Şehir merkezimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizin yanında ilçe, belde ve köylerimizi de ziyaret edip vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Onların talep ve önerilerini dinliyoruz.  İlçe, belde ve köylerimizden şehrimize gelen vatandaşlarımızın da belediye hizmetleri hakkında ki düşüncelerini öğreniyoruz. Halkımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Son olarak da Amasra İlçesinde esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret

Cemal Akın yine  beraberindekilerle birlikte Amasra İlçe Emniyet Müdürü Metin Ilgın’ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın,  misafirperverliği için İlçe Emniyet Müdürü Ilgın’a teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylık diledi. İlçe Emniyet Müdürü Ilgın ise nazik ziyareti için Başkan Akın’a teşekkür etti. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Amasra İlçe Emniyet Müdürü Sayın Metin Ilgın’ı ziyaret ettik. İlçede gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bizleri ağırlayan değerli Amasra İlçe Emniyet Müdürü Sayın Metin Ilgın’a ve İlçe Emniyet Müdürlüğü polis memurlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.