Akın, Bartınspor'la buluştu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet ve futbolcular ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Akın, Bartınspor'la buluştu

Gazhane Kültür Parkı’nda gerçekleşen programa Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ile birlikte katılan Başkan Cemal Akın, hafta sonu Kastamonu Taşköprü Spor ile oynanacak futbol müsabakası öncesi futbolculara başarılar diledi. Programda konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “Şehrimiz uzun yıllardır 3. Lig hasreti çekiyor.  Umut ediyorum ki bu sene 3. Lig hasretini sona erdireceksiniz. Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturduk.  Bu tablonun lig sonuna kadar gitmesini umut ediyorum. Başkanımız Sayın Serkan Yurtaçan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet ve siz değerli futbolcu kardeşlerimiz büyük emek sarf ediyorsunuz.  Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bartın Belediyesi olarak bizler her zaman sizlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Cemal Akın’ın ardından konuşma yapan, Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan ise destekleri için Başkan Cemal Akın’a teşekkür etti.

Programın devamında Başkan Cemal Akın, Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan ve futbolcularla bir süre sohbet etti. Programın sonunda ise hatıra fotoğrafı çektirildi.